02 Ocak 2012

Yobazlık


Aman aman yobazlığa dikkat. Devleti de yıkar, milleti de yıkar. Yobazlık çok tehlikelidir. Aman ha. Komünizm bir, yobazlık iki. 

Atatürk, rahmetli çok büyük hizmet etti. Yobazlığın belini kırdı, Mehdiyetin kapısını açtı. Yobazlık 1000 senede temizlenecek iş değildi, 1000 senede. 1000 senede yapılacağı bir günde yaptı yahut bir haftada yaptı. 

Ve bize çok rahat hoş, aydınlık... Bak, yobazlar nasıl hırlıyorlar? “Makyajlı hanım olmaz” nasıl olacak? Sakallı, bıyıklı, sığır gibi var ya onların, müşrik karılar onlar gibi olacaklar. “Güler yüzlü olmaz” daha da hırlıyor, “sokağa da çıkamaz” diyor.  “Programa da gelemez.” Hayatın bütün yönlerinden çekilmeleri gerekiyormuş. 

Yok, öyle şey. Yobaz takımına nefes aldırmayız.Onu bırakacaklar. Osmanlı’yı yıktınız. Milleti fitneye düşürdünüz. Belanın içine soktunuz, büyük bir bölümünü,  epey bir bölümünü. Kendinizi de mahvettiniz, insanları da mahvettiniz. Daha hala aynı azgınlık ve pisliğin içindesiniz. Aklınızı başınıza alın.

İslam’ın hakimiyetinde, İttihad-ı İslam olduğunda ülkeler modern, demokratik, laik, çağdaş bir sistem içerisinde, kardeşlik içerisinde, barış içerisinde mutlu yaşayacaklar. Kadınlar için dünya cennet gibi olacak. Gerçek sevgiyi tadacaklar, huzuru tadacaklar, özgürlüğü tadacaklar. Üstlerinde yüzyıllardan beri süren baskı kalkacak.

Öyle kaliteli bir Müslümanlık anlayışı gelişecek ki Müslümanlık öyle güzel yaşanacak ki Avrupa hayran olacak. Amerika hayran olacak.“Ya” diyecekler, “Ne güzel hayatmış bu. Ne güzel insanlarmış bunlar.”Müslümanlık şehir dinidir, medeniyettir, kalitedir, klaslıktır, görgüdür, güzelliktir, nezakettir, sanattır, bilimdir,hoş sohbet olmaktır, olgun, klas olmaktır, misafirperver olmaktır, güzel olan her şeydir.

Benim milletim çok şekerdir. Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Konya, acayip güzeldir benim insanlarım. Çok iyi kıymetini bilelim milletimizin. Coğrafi yönden de çok mükemmel. İnsanlar, köyler şahanedir şahane. O nezaket, o efendilik her yerde ayrıdır. Her yerin kendine has ananeleri, örfü, geleneği vardır. Şahane bir coğrafyadayız. 

Aman milletimizin kıymetini iyi bilelim. Karadeniz ayrı şekerdir, boydan boya. Haysiyetine, şerefine, namusuna çok düşkün, çok dindardır Karadeniz halkı. Bütün Anadolu gibi ve çimentodur Karadeniz maşaAllah. İç Anadolu her yeri ayrı bir güzeldir. Güneydoğu’nun her alanı ayrı güzeldir. Trakya ayrı, İzmir dünya tatlısı insanlarla doludur. Antalya, Mersin dünya tatlısıdır.O insanlar sevgi dolu, çok nezih, klas insanlardır. MaşaAllah. 

Onun için böyle güzel bir millete sahip olduğumuz için Allah’a hamd edip, dünya öğretmenliğine hazır olalım. Türkiye dünya öğretmenidir. Dünyaya sevgiyi, barışı, kardeşliği, coşkuyu, fedakarlığı,diğergamlığı öğretecek İnşaAllah.

Mehdiyet buram buram Anadolu’yu sardı, dünyayı sardı inşaAllah. Türk İslam Birliği yeri, göğü inletecekBen Güneydoğu’daki benim canlarımı, o güzel insanlarımı komünistlerin kanlı pençesine teslim etmem. Boşa debeleniyorlar. O mübarek insanlara her yönden yardım edelim. Maddi manevi. Herkesin Güneydoğu’lu bir dostu,ahbabı, arkadaşıolsun. 

Mektuplaşın internetle. Davet edin, gelsinler evinizde kalsınlar. Güneydoğu’da mesela her aileden arkadaşlar edinin. Önce internet arkadaşlığınız olsun. Derin bir dostluk bağı kurun inşaAllah. Herkes öyle olsun. Bütün milletimiz İnşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "30 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder