15 Ocak 2012

Örümcek


Bak, adam mesela “ben şimdi ineceğim” diyor. “Hadi başla” diyor, ipek üretimi başlıyor. Adamın düşünmesi yeterli oluyor. MaşaAllah, elhamdülillah, hayret. Mesela ince iple sarılacak yere, ince olan salgıyı salgılatıyor. O oluyor. Kalın yerlere kalın olan salgıyı yapıyor. Mesela düğüm yerlerinde ayrı kullanıyor. Yani bu akıl durduracak bir şey, hayret edilecek bir şey maşaAllah. 

Kardeşim, zaten örümcek akıl hafızalar alacak gibi değil, çok acayip şey. Adam aşağıya iniyor. Tam o noktada o çıktığı nokta sıvı, çıkmasıyla beraber saniyenin işte bilmem nerede bir kadar vakitte tak donuyor. Hayret edilecek bir şey bu. 

Hayvan yukarı çıkmak istiyor. Bir anda örümcekte müthiş bir kabiliyet görüyoruz. Ağı yemeye başlıyor. Kardeşim, ne zaman yiyorsun?Ne zaman yukarı çıkıyorsun? Yani açıklanacak gibi değil, sadece mucize.Herkes bakabilir; hayvan müthiş bir süratle yukarı çıkıyor. Ve müthiş bir süratle de yiyor onu da.Yenecek gibi de bir şey değil yani onu nasıl yersin değil mi? Yutacağı gibi de bir şey değil sertleşmiş oluyor zaten yani sadece hayret içinde kalıyorum. MaşaAllah. Örümcek ipeği bütün dünyayı dolaşsa 320 gram ediyor, bütün dünyayı maşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder