03 Ocak 2012

Sürme Sünnet midir?


Sürme sünnet midir?” sorusuna cevap:


Tabii. Hatta Peygamberimiz (sav) de kullanıyor. Zaten gözler simsiyah can dedemin, saçları iki belik güzel örülmüş, uzun, omuz geniş, kolları kalındı, vurdun mu oturtan tarzda, maşaAllah. 


Pehlivandı, bileğini büken yoktu. İnce, çok kibar bir cildi vardı Peygamberimiz (sav)’in. Ama gözler bakanı hipnotize ediyordu adeta. Hanımlar özellikle peygamberimize meftundu. Gören her hanım aşık oluyordu, her hanım maşaAllah. Kendini hibe etme yarışına girmişler, maşaAllah. Evlenmek isteyenlerin haddi hesabı yok. Cenab-ı Allah o durum olunca ayette diyor “artık sana bundan sonra hanımlarla evlenmek yasak” diyor dedeme. Ama “elinin altındakiler müstesna” diyor. “Kendini hibe eden, cariye olanlar o ayrı” diyorCenab-ı Allah. 


Cennette şu an dedem hurilerle, annelerimle beraberler inşaAllah. Allah o güzel dedemin mesela o güzel nurunu görmeyi ümmeti Muhammed’e, hepimize nasip etsin. Bütün kardeşlerimize nasip etsin. Allah hepimize hidayet nasip etsin.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder