03 Ocak 2012

Allah Tutkusu



Hakikaten insanların gözlerinde böyle tutkuyu ve sevgiyi ilk defa bu kanalda gördü insanlar.  Ben hiçbir televizyon kanalında, samimi olarak söylüyorum, bir kadının gözünde tutku görmedim. Hiçbirinde görmedim. Bana rastgelmemiş olabilir. Derin sevgiyi ben hiçbir kanalda görmedim. Candan sevgi gösteren birbirlerine, olmuştur da bana rastlamadı yani, oluyordur mutlaka inşaAllah. Bana rastlamadı. Ve bu kadar coşkulu, bu kadar tatlı, bu kadar bağnazlıktan uzak bir yapı çok çok hoş, bayağı güzel. 

Çünkü bizim özelliğimiz İttihat-ı İslam’da kadınlar güzel olacak, evler güzel olacak, insanlar güzel olacak, çocuklar güzel olacak, yemekler, arabalar her şey güzel olacak. Deccal taraflarının düşündüğü İttihad-ı İslam anlayışında hayat zift gibi, simsiyah karanlık. Neşe yok, sevinç yok, güzellik yok.

Leş gibi kokan insanlar, leş gibi kokan kadınlar, pislik, ters konuşmalar, münafıklık, üçkâğıtçılık, gösteriş, enaniyet, sahtekarlık, müşriklik, uydurmacılık, Allah adına yalanlar söylemek, dini bambaşka bir şekle getirmek, dini açmaza sokmak, dini kilitlemek, koyu bir taassup, psikopatlık, kan dökmek her türlü anormallik. 

Öyle pis, iğrenç bir sistemi Allah yıkar, müsaade etmez. Nerde olursa olsun Allah tepeliyor. Ahmaklar göremiyorlar. Nerede olursa olsun Allah yıkmıyor mu o sistemi? Perişan etmiyor mu? Anlamıyor musunuz daha hala? Daha hala pisliği ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Yok öyle rezillik. Bir ahmak bir taş atıyor kuyuya, bin kişi çıkaramıyor. Bir yobaz bir laf atıyor ortaya, bin kişi çıkaramıyor. 

İnsanlarda hayret bu yobazlığa karşı eğilim. Bir de zincirleme, “yoksa sende mi yobaz değilsin?” falan diyorlar. “Hâşâ ben yobazlığa nasıl karşı çıkarım, tabii ki biz de yobazız diyor” adam. Böyle pis bir sistem kurmuşlar. Yobaz yobazlıktan tiksiniyor fakat yobazlara yaranmak için kendini yobaz gösteriyor. Normalde yobaz değil. Böyle pis, iğrenç bir sistem kurmuşlar. O onu yobaz zannediyor, o onu yobaz zannediyor. Zincirleme bir psikopat sistem içinde hepsi boğulup gidiyorlar. Yok böyle şey, müsaade etmeyeceğiz.

Resulullah (sav) kadınları çok seviyordu, çok beğeniyordu ve Peygamberimiz (sav)’in kudreti de hadislerde özel olarak belirtilmiştir. Çok güçlü bir insandı. Sevgisi, kudreti çok güçlü bir insandı. Buhari’de, Müslim’de geçer. Yobaz takımı pek hoşlanmaz onu duymaktan ama biz söylüyoruz inşaAllah. 

Bütün peygamberlerde müthiş bir kadın sevgisi vardır. İmanıyla orantılıdır.Bir insanın imanı ne kadarsa o kadar kadınlara karşı sevgi duyar. O kadar güzelliğe karşı sevgi duyar, hayvanlara karşı o kadar sevgi duyar. Estetiğe karşı o kadar, temizliğe karşı o kadarsevgi duyar. Güzel olan her şeye karşı sevgi duyar. İmanıyla orantılıdır. Yobazda kadından nefret eder, nefret ettiği için kadını maymuna çevirmeye çalışır yobaz. İğrenç bir mahluka çevirmeye çalışır ki kendi ayarında olsun. Yobaz güzel kadından hoşlanmaz.Allah da onlara. Pis kokan, leş gibi kadınlar verir. O ondan iğrenir, o ondan iğrenir. İkisi de lağım gibidir yobazların. Ebu Leheb’in karısı gibidirler. O ondan pislik, o ondan pislik olur. Allah birbirlerine buldurtur. Kötü erkekler kötü kadınlara, kötü kadınlar kötü erkeklere.

Yobaz takımı için bak böyle klas, kaliteli Müslümanlar tahayyül dahi edilemez. Aklından geçecek bir olay bile değil. Tahayyül edecekleri bir hayat şekli değil. Atatürk de bu durumun iyi farkına varmış, maşaAllah. Zaten “imansız hocalar” diyor Atatürk. Muazzam bir sözdür o. Bak, gerçek hocalara acayip sevgisi vardır Atatürk’ün. Nefret ederdi imansız hocalardan. Aşağılık heriflerden. Çağırıyor mesela, konuşuyor, çakal. Sahtekarlık yapıyor. Mesela Atatürk’e kendince böyle şirin görünmeye çalışacak, dinsiz gibi gösteriyor. Atatürk nefret ediyordu öylelerinden. Çok fazla konuşması var Atatürk’ün.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder