08 Ocak 2012

İran'a Uyarı


Doğru itikat ederlerse Allah beladan kurtarır İran’ı. Yoksa İran parçalanıp bölünür ben söyleyeyim. Hem üç ülke birden saldırır. Hayati merkezlerini vururlar. Çok feci bir iç savaş meydana gelir. Parçalanır, bölünür İran. Yani iki, üç parçaya birden bölünür.  

Ama Resullullah (s.a.v.)’ındediğini tam dinlerlerse, Allah’a güvenirlerse, çünkü Allah’a güvenen bir üslupları yok, buraya geliyorlar, görüyorsunuz. “Amerika ne der?” Amerika demez bir şey. Ne diyecek? Demez diyorum. Daha hala “Amerika ne der?” diyor.  Sen İttihad-ı İslam’ı istedin de, Amerika red mi etti? Amerika’nın bir şey dediği yok. 

Amerika kan dökmeyen, sevgiyi savunan, şefkati savunan bir İslamiyet anlayışına canı gönülden bağlı ve muhabbetle bağlı. Derinden de istiyorlar. İsrail de istiyor. 

Ama sen dersen ki “duvarda Hz. Mehdi (a.s.) göründü” buna herkes tedirgin olur kardeşim. Türkiye bile tedirgin oldu. “Malatya’da” dediler, “üssü kabul ediyoruz,  radar üssü yapılmasını kabul ediyoruz” dediler, Malatya’da. Bu niye bu? Kime karşı? İran’a karşı. Başka bir sebebi yok. 

Çok bilmişler kardeşim. Yani Nuh diyorlar, Peygamber demiyorlar. Hepiniz biliyorsunuz kardeşim, bin küsur sene mağaranın içerisinde, hayalet olarak Hz. Mehdi (a.s.) kalır mı? 

Diyor ki “zaten Hz. Mehdi (a.s.)’in gelmesine gerek yok ki, zaten görüntüsü geliyor” diyor. Hz. Mehdi (a.s.) niye çıksın ki bu durumda? “Işığını gördüm” diyorsun. Tamam, zaten gelmiş. O zaman sana ışık söyleyecek, sende bombalayacaksın, öyle mi? “Duvarda gördüm görüntüsünü” diyeceksin, “sel gibi kan akıtacağız” diyor. 

Kardeşim bu, delilik bu. Hz. Mehdi (a.s.) kan akıtmaz. Uyuyan kişiyi uyandırmaz. Resullullah (s.a.v.)’in hadislerini görmüyor musunuz? İran’ın bu sözümü ciddiye alması lazım. 

Ben Saddam’ı uyardım, dinlemedi, felaket geldi. O sığırı uyardım, Libya’daki o deliyi, o da sözümü dinlemedi, feci şekilde katledildi. Bak şimdi İran da eğer Resullullah (s.a.v.)’in dediğine uyarsa, Kuran’a uyarsa İran dünyanın en iyi ülkelerinden birisi olur. İttihad-ı İslam da olur. Çok rahat ve güzel bir hayat yaşanır. Ama aksinde felaket kapıda gibi görünüyor, Allahualem.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder