02 Ocak 2012

Hz. İsa Tekrar Gelecek


“Hz. İsa (as)’ın dünyaya ikinci kez geleceği Kuran’da yok” diyen Mustafa Karataş’a cevap:

Nasıl yok? “Kıyamet için bir alamettir” diyor İsa Mesih (as) için. Meryem oğlu İsa Mesih (as) için. Diyor ki Cenab-ı Allah “onu sevenleri, ona muhabbet duyanları dünyaya hakim edeceğim” diyor. Nasıl olur bu? Ve diyor ki “Ehli Kitap’tan, Hıristiyan ve Musevi olanlardan herkes sana iman edecek” şahsına, görerek iman. Nasıl olur bu? “Ölümünden önce bütün dünya iman edecek Hz. İsa Mesih (as)’a.” Kuran ayeti. Ne anlama geliyor bu ayet? Çok açık. Bir tek Hz. İsa (as) için, başka hiçbir peygamber için söylenmiyor bu. Sadece İsa Mesih İbn-i Meryem, Meryem oğlu Mesih için söyleniyor. “Onun gelişi kıyamet için bir alamettir” diyor. “Kıyamet alametidir” diyor.

Yobazlık yıktı İslam’ı. Müslümanların bu kadar perişan olması, bu kadar sefil olması, dünya çapında büyük bir bölümü, yüzde 80-90, yüzde 99’u mahvoldu Müslümanların. Osmanlı’nın yıkılışı yobazlıktır. Dediğim doğru. Sanatı, bilimi, güzelliği Müslümanların elinden aldılar. Medeniyeti, kaliteyi aldılar Müslümanların elinden. 

Kaliteli, güzel bir Müslümanlık anlayışı olduğunda bütün dünya kabul eder ve ediyor ve edecek. Görüyorsunuz. Yapmayın, etmeyin Allah aşkına. Hurafelerle bizi aldattılar Müslümanları aldattılar, oyuna düşürdüler. Şeytan oyuna düşürdü hurafeyle. “Kuran yetersiz” dedi. “Allah’ın kitabı yetersiz” dedi şeytan, deccal. “Hurafeye uyun” dedi. 

Adamlar hurafeye uydular. Kuran’da böyle bir pislik sistem yok. Böyle bir batak sistem yok. Böyle iğrenç, kokuşmuş bir sistem yok. Adam kendisi bunalıyor kardeşim, müşrik sistemden. İçine batmış, kendisi kurtulmaya çalışıyor. Yapmayın, etmeyin.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "30 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder