16 Ocak 2012

Mehmet Ali Bulut


(Mehmet Ali Bulut’un “Arap coğrafyasında yaşanan karmaşanın çözümünü sadece hükümette ararsanız işin içinden çıkamazsınız. Ancak tüm bunlar Allah’ın kontrolünde gelişiyor. Bu gelişmeleri muhbir-i sadık’ın da dediği gibi ahir zamanda gerçekleşecek olan İslam’ın hakimiyetinin doğrum sancıları” olduğunu belirtmesiyle ve “Yakın bir gelecekte Şam bir eyaletimiz olacak, Kafkasya, Balkanlar ve Asya tarlaları İslamiyet’in ziyasıyla yeniden neşvü nema bulacak. Bu hükümet gitse yerine daha iyisi gelecek. Hem de vaktidir ki gelsin. Talut vazifesini yaptı. Şimdi sıra Davut’un devleti adaletle, merhametle ve maharetle inşasında. Onun vakti de bir hayli yaklaştı. Davut’un kim olduğunu elbette yakında göreceğiz ” demesiyle ilgili)


Bu insan tabi Hz. Hızır (a.s.) talebesi, Hz. Mehdi (a.s.)’ın dolaylı yoldan talebesi. Çok mübarek, muhterem, Müberra, halis, muhlis Müslüman olan, çok candan olan muttaki bir insan. Her yerde böyle güzel ahlaklı, yüksek seciyeli insanlar çoğalmaya başladı. Ve sadece Allah’tan korkan, Allah’a tam teslim olmuş, muhterem insana buradan selam ediyoruz. Allah ilmini, irfanını, basiretini artırsın, ferasetini arttırsın, hidayet nasip etsin. İlminin vüsatını ve kariasını Allah genişletsin inşaAllah. İlminden müstefit olmayı bütün Müslümanlara nasip etsin. Hayırlar nasip etsin, uzun ömür nasip etsin inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "20 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder