15 Ocak 2012

İnşaALLAH ve MaşaALLAH


İnşaAllah, maşaAllah o bölgeye gelecek felaketi önler; bir. Dünya hâkimiyetinin anahtarıdır; iki. İnşaAllah; Hz. İsa (as) “inşaAllah” diyordu, ölüyü kaldırıyordu. “İnşaAllah” diyordu, yüzüne sürüyordu,hastalıklı yüze; tedavi oluyordu baras hastalığı. “İnşaAllah” diyordu, göze görüyordu. Kör göz açılıyordu. 

Hz. Mehdi (as) da; maşaAllah, bak M harfi, Hz. Mehdi (as), maşaAllah ile başlar. İnşaAllah da İ harfi, Hz. İsa (as)’a işaret eder. M de Hz. Mehdi (as)’a işaret eder. İnşaAllah ve maşaAllah; bu ikisi dünya hâkimiyeti sağlayacak inşaAllah. Hz. Mehdi (as)’da güzelliğin uygulamasında, her şeye “maşaAllah”der. Güzellik görür “maşaAllah” der, Allah’ın tecellisini görür “maşaAllah” der. Hz. İsa (as) da der ama Hz. Mehdi (as)’a işaret eder, inşaAllah. İnşaAllah, maşaAllah dünya hâkimiyetinin anahtarıdır. 

O titreşim, inşaAllah maşaAllah’ın titreşimi dünya hâkimiyetini sağlıyor işte. Allah onu vesile ediyor. Felaket gelemiyor. Hikmeti budur.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "10 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder