09 Ocak 2012

Komünist Müslüman Olur Mu?


(Komünizmle ilgili bir izleyici sorusu: “Herkesin eşit olması, komünizm sizce çok mu kötü? Müslüman komünist hiç mi olmaz? İlla Marx’ın “din bir afyon gibidir” sözüne tüm komünistlerin uyması mı gerekiyor? Zaten şu anda devletin de dini yok. İbadethaneler yine olacak, bir şey değişmeyecek. Değişecek tek şey herkes ekonomik olarak eşit olacak. Siz bir işçiyle bir memurla eşit olmak istemez misiniz?”) sorusuna cevap:

Tabii ki olmaz. “İlla Marks’ın ‘din bir afyon gibidir’ sözüne tüm komünistlerin uyması mı gerekiyor”. Zaten o zaman komünist olmaz. Yani eğer Marksizmi değiştiriyorsa, Leninizmi değiştiriyorsa başka bir ideoloji olur. Revizyonist, oportünist olur. Başka bir şey olur.  “Zaten şu anda devletin de dini yok cumhuriyet rejiminde, komünizm rejiminde de devletin dini yok, bir şey fark etmeyecek”. Devletin dini yok ama devlet dine düşman değil. Komünizm’de devlet dine düşman, resmi olarak düşman. 

“İbadethaneler yine olacak, bir şey değişmeyecek”. Sen Komünizmi hiç tanımıyorsun o zaman. Olur mu? Rusya’da, hatta şu Budist rahipleri bile, o garibanları bile, kitle halinde öldürdüler. Hıristiyan rahipleri, Müslüman din âlimlerini. Hatta Seyyidlerin listesini çıkartmışlar. Benim dedem de içinde, üçüncü sırada. Asacaklardı, dedemler hicret etti Türkiye’ye. Peygamberimiz (sav)’in soyundan Seyyidleri tespit etmişler Rusya’da, isim isim. Dedem üçüncü sırada, asılmak üzere. Onlar da hicret edip kurtulmuşlar ellerinden. 

“Değişecek olan tek şey, herkes ekonomik olarak eşit olacak.” Ekonomik olarak eşit olacak; bu Mehdiyet’in inancıdır. Mehdiyet’ten alıntıdır. Mehdiyet’te sevgiyle, özgürlükle, baskı olmadan ekonomik eşitlik sağlanıyor. 

Komünizm, sahte Mehdiyet’tir. Mehdiyet’in Allah’sız, Kitap’sız uygulamasıdır. Mehdiyet Allah’ı seven, Allah’a aşkla bağlı olan bir dünya güzelliğidir. Bu dünya güzelliğini komünizm tam tersine çevirmiş

Şeytani, Allah’sız, Kitap’sız sosyal adalet. Allah’sız, Kitap’sız olduktan sonra, manevi değerleri yok ettikten sonra, sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, namusu, aileyi, her şeyi ortadan kaldırdıktan sonra ekonomik özgürlük versen ne olur, yiyecek versen ne olur, adam çorba denizinin içinde gezse ne olur? Zaten deccal çorba denizi meydana getirecek. “Çorba dağları yapar” diyor hadiste Peygamberimiz (sav). “Yemek dağları oluşturur” diyor. Ama Müslüman onun içinde boğulurMüslüman yemekle yaşamıyor, imanla yaşar. İmanı gitti mi, sevgi gitti mi, kardeşlik gitti mi, dostluk gitti mi geriye kokuşmuş, ölmüş, iğrenç bir sistem kalır. İşte biz de bunu istemiyoruz. “Siz bir işçiyle, bir memurla eşit olmak istemez misiniz?”.Bunu sağlayacak olan Hz. Mehdi (as)’dır, Mehdiyet’tir. Mehdiyet’ten çalmıştır Marks. Okumuştur Tevrat’ta Hz. Mehdi (as)’ın vasıflarını. Tevrat’ta çok uzun anlatılıyor; sosyal adalet olacağı, ekonomik eşitlik olacağı. Onu görünce, “ben bunu uygulayayım” dedi. “Ama nasıl uygulayayım? Allah’sız, Kitap’sız uygulayayım” dedi. Şeytanın etkisiyle deccal sıfatıyla ortaya çıktı. Deccal Mehdiyet’in zıttıdır. 

Mehdiyet’i Allah’sız, Kitap’sız uygulamaya kalkana deccal denir. Allah’ı aşkla severek, Allah coşkusuyla uygulayana da Mehdiyet denir. Şu an Mehdiyetle Deccaliyetin savaşı var. Fikri mücadelesi var.

Ben fikir özgürlüğüne inanan, saygılı, nezaketli, bütün komünistleri severim. Benim çok komünist arkadaşım vardı akademide. Değer veririm. Hürmet ederim. Çünkü fikren konuşabiliyorsun. Ama çakallık yapıyorsa, tehditkârsa, saldırgansa, terör estiriyorsa, kan döküyorsa bu alçaktır. Bu acımasızdır. Ama fikir özgürlüğüne sonuna kadar taraftarım ben. İstediği gibi fikirlerini savunabilir.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

2 yorum:

  1. Yani şimdi siz diyorsunuz ki müslüman ve inançlı bir insan komunist olamaz yada komünizmi sevemez, öyle mi?

    YanıtlaSil
  2. Yani şimdi siz diyorsunuz ki müslüman ve inançlı bir insan komunist olamaz yada komünizmi sevemez, öyle mi?

    YanıtlaSil