09 Ocak 2012

Nostradamus ve Deccal


“Nostradamus’un Kayıp Kitabı adlı filmde Hıristiyanlığın biteceği ve bunu Müslümanların yapacağı, deccalin Müslümanlardan çıkacağı söyleniyor” diyen bir izleyiciye cevap:

Çıktı bile! Müslümanlardan Deccal. Eğer İstanbul’daki o azılı yobaza bakarsanız, tam anlarsınız, gözü dönmüş yobaza bakarsanız. Eşkâlini de belirtmiş Peygamberimiz (sav). Dikkatlice bakan görür inşaAllah. 

Fakat gerçek büyük deccalin Müslümanlardan çıkacak demeleri Hıristiyanların bir uydurmasıdırEvanjelik Hıristiyanların bir kısmının uydurmasıdırMüslümanları katletmek için, Müslümanların dünyada tamamını imha etmek için yapılan şeytani planın, deccalliğin planının bir gereğidir

Şimdi Müslümanlar ne olmuş oluyor? Deccal ordusu olmuş oluyor. Deccale bağlılar ya, deccal ordusu olmuş oluyorlar. Müslümanlar içerisinden Deccaller çıkar. O ayrı. Ama ahir zamanın büyük deccali ayrıdır. Müslüman olsa ne olur, Hıristiyan olsa ne olur, Musevi olsa ne olur? Asıl özelliği Allah’sız, Kitap’sız olmasıdır. Darwinist ve materyalist olduğunu görüyoruz deccalin. Darwinizmi ve materyalizmi savunur. 

Tamam, çıkmış işte; Darwin. Ve bütün dünyayı dinsiz yapmış mı? Yapmış. Komitesini kurmuş mu? Marx, Stalin, Lenin, Troçki, Abdullah Öcalan. Komitesini de kurmuş. İşte Pol Pot, şu bu, Mao, böyle azgın, kan dökücülerle ekibini de kurmuş, dünyayı herc-ü merc etmiş. Bir koluyla da Faşizmi kurmuş. Mussolini, Hitlerle de ayrı bir tahribat yapmış. Sel gibi kan akıtmış dünyada. 

Dolayısıyla deccal zuhur etmiştir. Mehdiyet şimdi onun tahribatını temizliyor. Adamlar zaten bir milyarın üstünde insan katletmişler. Dünyada ne kadar adam var ki geriye kalacak? Tamamını katletmesi gerekiyor o zaman. O zamanlar dünya nüfusu daha azdı. Bir milyar insanı katlettiler. Dolayısıyla hangi dinden olduğu sorun değil. Çünkü dini yok ki adamın hangi dinden olduğunu söyleyeceksin? Nüfus cüzdanındaki yazana bakmayacaksın. Kendi nüfus cüzdanında yazanı kabul etmiyor zaten adam. Dolayısıyla deccal dinsizdir. Allah’sız, Kitap’sızdır. Herhangi bir dine bağlı değildir. Ama ırk ve soy, köken olarak tamam, var. Peygamberimiz (sav)’in hadislerinde Horasan taraflarından çıkacağı da söyleniyor. Bir başka rivayette, Musevilerin içerisinden çıkacağı söyleniyor. Ne fark eder? Bu adam Musevi mi? Değil. Dinsiz. Horasan’dan, ne fark eder? Aynısı, inşaAllah. Mühim olan, Allah’sız, Kitap’sız olmasıdır.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder