08 Ocak 2012

Mezil Cemaati ve Hz. Mehdi


(Menzil cemaatinin toplantılarına katıldığını söyleyen bir izleyicinin “onların Hz. Mehdi (as) konusunda Mehdiyet’e karşı tavırları var. Fakat sürekli zikir halinde olan insanlar. Bu nasıl oluyor?” şeklindeki sorusu üzerine)

Yok, sen küçük bir grupla karşılaşmışsındır. Onlar da bilmiyorlardır. Yoksa Seyyid Fevzeddin Efendi olsun, Abdülbaki Hazretleri olsun, onlar büyük, derin alimlerdir. 

Hz. Mehdi (as)’ın geldiğini Gavs söylüyor. Onların orada söyleyeceği bir söz olamaz. Kitaplarda bu konu açık açık anlatılıyor. Onlar da bunu teyit ediyorlar. “İnsanların binden dokuz yüz doksan dokuzu dinsiz oldu. Deccaliyet hakim oldu, deccal geldi artık” diyor. 

“Tarikat devri bitmiştir. Görev Hz. Mehdi (as)’da artık. Hz. Mehdi (as) görevde” diyor. “Tarikat bitti” ne demek? “Bitti, bir boşluk meydana geldi” diyor. “Bitecek” demiyor bak “bitti”. “Tarikatlar bitti, bir boşluk meydana geldi. Artık hidayet Hz. Mehdi (as)’ın elinde’’ diyor.  

Adam diyorsa ki “ben anlamıyorum”. O eşek kafalıdır. Bu ifadeyi anlamamada direniyorsa, o eşek kafalıdır. Ona bir sözümüz olmaz. Burada anlaşılmayacak bir şey yok. Bak “tarikat devri bitti’’ diyor. “Bitecek” değil, “bitti”. “Artık’’ artık ne demek? Bundan sonra “hidayet Hz. Mehdi (as)’ın elindedir’’ diyor. Adam diyorsa ki “ben anlayamıyorum”. O herif eşek kafalı demektir yani. Çok açık oradaki ifade. Bunun anlaşılmayacak bir yönü yok.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder