15 Ocak 2012

Şeyh Ahmet Yasin


Şeyh Ahmet Yasin Hocamızla uzun bir konuşma yapmışlar, bölüm bölüm. Çok isabetli, güzel konuşuyor Hocamız. Bayağı değerli bir insan. Samimiyeti muhteşem, ahlakı muhteşem. Çok şuurlu bir Müslüman. Birde deccalın ve şeytanın takımı var, internette görüyorsunuz. Ağızlarından lağım akıyor. İt kopuk takımı öyle, pislik herifler. Akşama kadar fitne.  Ne komünizme karşı mücadele yapar, ne Darwinizm’e karşı mücadele yapar, ne İttihad-ı İslam’la ilgili tek kelimesi olur. Hiç bir şey yapmaz. Sadece akşama kadar ahlaksızlık; ona hakaret etsin, buna çirkin söz söylesin, çakallık yapsın. Deccalın ağzının pis kokusu bunlar işte. Tam yobaz takımı. Hep gayrı meşru insanlar, hep böyle pislik insanlar. Dolayısıyla deccalı görmek isteyen internete baktığında onun ordusunu da görecektir. Mehdiyet’i görmek isteyenler onunda taraftarlarını, talebelerini görecektir. İmanın nuruyla baktı mı bu görülür.

Yapılacak şeyler belirli olduğu için ana konuların sürekli üstünde duruyorum. Gereksiz konuların üstünde durmak istemiyorum. En hayati konuların üstündedurmak istiyorum. En hayati konular ne?  Darwinizm, materyalizm, komünizmle mücadele. Yobaz takımının vahşiliğini gidermeye çalışmak. Bak Şeyh Ahmet Yasin Hocamız ne güzel anlatıyor yobaz takımının karakterini. O kişiliksiz tavırlarını, vicdansızlıklarını. Dedikleri doğru, 1970’lerde, hakikaten komünizme karşı Müslümanlar pek cevap veremiyorlardı. Darwinizm’e karşı hiç cevap veremiyorlardı. Adeta böyle donma durumu vardı. 

Bilimsel deliller ortaya konduktan sonraşu an Müslümanlar tam donanmış vaziyetteler. Yani ilim silahıyla kuşandılar. Eskiden ilim silahları yoktu. Yani vuracak güçleri yoktu. Şu an tam donanımlar. Karşılarına çıkanı indiriyorlar aşağı ilimle, bilgiyle.

Öz anlatıyoruz.Ben mesela hurafe anlatsam mahvolur Müslümanlar. Beyni dağılır. Hurafeyle Müslümanların vaktini almak, onların gücünü kırmak, dikkatini kırmak, küfre malzeme vermek çok büyük zulümdür.Çünkü küfür hurafelerini alıp Müslümanlara saldırıyor o zaman. Ve Müslümanlar ne diyeceklerini şaşırıyorlar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar.  Küfre geceli gündüzlü hurafe malzemesi veriyor. Ve küfürde o malzemeyle pervasızlaşıyor. Şimdi biz PKK’lılarla konuşurken, onlara tebliğ yaparken, anlatırken, hurafelerini karşımıza getirdiklerinde birde hurafelerini temizlemekle uğraşıyoruz. Hurafe üstüne hurafe. Hurafe üstüne hurafe.      

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder