03 Ocak 2012

Atatürk'ün Önemi

Atatürk ahir zamanın çok önemli bir şahsiyetidir. Hz. Mehdi (as)’ın öncüsüdür, Hz. Mehdi (as)’a zemin hazırlayan tarihi bir şahsiyettir.


Hadislerde işaret edilmiş bir kişidir. Tarihi değiştirmiştir, çağı değiştirmiştir. Mehdiyet onun meydana getirdiği bu zeminde bütün ihtişamıyla, bütün güzelliğiyle doğuyor. Atatürk de buna işaret etmiştir. Türk İslam Birliği’ni şiddetle savunmuştur. 


Tam bir Türk milliyetçisidir, aydın bir insandır, laiktir, laikliği en güzel şekilde uygulamaya gayret etmiştir. Demokrasinin, özgürlüğün bu gördüğümüz hürriyetin zeminini en güzel şekilde oluşturmuştur, vesile olmuştur, hikmetle. 


Öbür türlü, internette görüyorsunuz ya yobaz takımını, sahtekarları, ağzı kokmuş pislikleri. Onlar eli kanlı cellatlar olarak münafıkane bir sistemi devam ettirmek için ortada gezeceklerdir. Atatürk’ün yaptığı bu pisliklerin yolunu kapatmıştır. 


Modern Türkiye’yi, aydın zihniyeti ortaya koymuştur, meydana getirmiştir, vesile olmuştur. O sayede biz gayet güzel konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Böyle karşı karşıya konuşmak mümkün mü yobaz sistemde? Lime lime ederler adamı.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder