15 Ocak 2012

Size Neden Saldırıyorlar?


“Niye size saldırıyorlar” diyor. Niye saldırmasınlar? Yani hem Mehdiyet kolu olacaksın, hem de sana saldırmayacaklar. “Niye özellikle size iftira atılıyor?” diyor. Sen deccale yalakalık edersen, deccal sana dokunmaz. Deccale sığınırsan deccal sana dokunmaz. Deccalin hizmetçisi olursan sana dokunmaz. Deccali uzaktan seyreden bir gariban olursan sana dokunmaz. Ama deccalin gırtlağına çökersen deccal böğürür tabi. Var gücüyle debelenir ve sana saldırır. Yani bu bilinen bir şey. Aslan saldırdı mı ne oluyor karşıdaki hayvan? Debeleniyor. Öbürleri seyrediyorlar. Biz aslan gibi deccalin gırtlağına çöktük. Tabi ki debelenecek. Küfür de edecek, hakaret edecek, böğürecek, bağıracak, çağıracak falan. Hiç takmam. Pençeyi gırtlağına geçirdik deccaliyetin evelAllah. Bağırta bağırta bütün dünyanın gözü önünde yerle bir ediyorum deccaliyeti elhamdülillah, maşaAllah.


Ailelerle dostluğum, muhabbetim malum. Bak görüyorsunuz, konuşuyoruz. Herkes şahit. Kim karşı? Sadece Babuna ailesi ve Babuna ailesine sığınan, onlardan yemek yiyen, onların eski elbiseleri ile geçinen, onların bayat yemekleriyle karnını doyuran dört tane aile. Mesela yirmi yıllık talebem;yirmi yıldan beri sorun yoktu da yirmi yıl sonra mı sorun çıktı? Yani aileler dediği kişilerin çocukları kırk yaşında, kırk üç yaşında kardeşlerimiz. Yirmi yıldan beri yanımdalar. Yirmi yıldan beri niye sorun yok? Çünkü “Cevat hocanın yanına gidince belki hani bir nemalanırız”. Basına falan çıkıyorlar güya. Biz de diyeceğiz ki “bizle uğraşmayın, alın şu parayı, onlar ne kadar veriyorsa, size yemek veriyorsa biz de daha fazla yemek verelim, daha fazla para verelim, konu kapansın.” Biz böyle bir şeye girmeyiz kardeşim. Nitekim adamları biz yakalattık diğer takımı, ikinci takımı. Bunlar şantaj çetesi kurmaktan yargılanıyorlar şu an. İnternette adam ne kadar sapık resim varsa toplamış, bilgisayara koymuş. Böyle adamlar işte bizle muhatap olanlar. Adam bize grup seksten, şundan, bundan itham etmeye kalkıyor. Müslüman harama niye girsin? Helal varken niye harama girsin? Ne zoru yani? Harama girecek adam niye İslam’ı anlatsın? Niye trilyonlarını İslam için harcasın? Onu yapacaksa zaten sistem çok rahat. Grup seks yapacaksa zaten sistem onu destekliyor. Çok rahat bir ortam var Türkiye’de. Yani grup seks yapana, “niye yapıyorsun” demiyor ki sistem. Gayet rahat. Hatta takdir dahi ederler. 


Biz İslam’a, Kuran’a niye hizmet edelim o kafadaysak? Doğrudan o hayatı yaşarız ve hiç kimse de bize karışmaz. Hiçbir sorun da çıkmaz. Müslüman olduğumuz için bunu söylüyorlar. Müslüman olduğumuz için bu baskıyı yapıyorlar. Yoksa Türkiye’de çok yaygın, bütün dünyada yaygın. Grup seks de yapıyorlar, başka türlü şeyler de yapıyorlar. Hepsini yapıyorlar. Hatta takdir de ediyorlar adamları. Anormal adamları da çıkartıyorlar, hepsi var. Mesela sürekli kadın, kız değiştiriyorlar, “arkadaşını değiştirdi arabayla”, yok “beraber otele gittiler” diyor. Onurla, iftiharla anlatıyor.“İçkiliydi” diyor, “beraber içtiler dün akşam” diyor. Ama biz İslam’a Kuran’a tam adandığımızı bildikleri için bu tavır içindeler. Biz desek ki mesela, haşa “Allah’a, Kitap’a inanmıyoruz.” Faraza grup seks yapmış olsak bile adam “ne kadar güzel” der. “MaşaAllah, hayatlarını yaşıyor” diyecek adam. Fakat Müslüman harama girmez. İslamiyet’te olacak iş mi şu? Niçin ihtiyaç duysun Müslüman böyle bir şeye? Haram bir kere insanı kilitler. Haramdan zevk alınmaz. Haramda insan mutlu olmaz.İçki, sigara vücuda zararlı, kesinlikle yanaşmıyoruz. Haram, kesinlikle yanaşmıyoruz. Niye gayrimeşruya yanaşsın helali varken? Helal yola girer Müslüman. Ne zoru yani? Gayrimeşrudan zevk alınır mı? Gayrimeşrudan insan etkilenir mi? Tabii ki Müslüman güçlüdür, tabii ki iktidar sahibidir, tabii ki muktedirdir. Takvasına göre olağanüstü bir güce sahiptir Müslüman. Ama helale, helale.Helale göre yaratmıştır Müslümanı Allah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "17 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder