15 Ocak 2012

Yobazlar


Dünyada yobazlığa karşı akıl almaz bir nefret, öldüresiye bir nefret var ve Müslümanları bu belanın içine önce sokuyorlar, yobazlık belasının içine sokuyorlar, ondan sonra da katlediyorlar. Yobazlığın içine sokuyorlar. Yobazlar da diyorlar ki, “gelin yobaz olun”. Yobaz yapıp kılıcın altına veriyorlar. Bir de çok akılsız ve ahmak oluyor yobazlar. Yani hiçbir konuyu anlatamıyor. Bu dangalaklar ancak kendi çevrelerinde itlik yapabiliyorlar. 

Dışarıya çıkıp, mesela İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yahut bir Robert Kolej’de veyahut ODTÜ’de gidip bir konu açıklayamaz, anlatamaz adam. Zavallı, sadece alay konusu olur ve aşağılanırlar. Zaten aptal oldukları için, kendilerine zaten güvenleri yok. Zaten bir şey yapamaz. 

Biz bunların tahayyül dahi edemeyeceği yerlere girip, yani düşünemeyecekleri yerlere girip İslam’ı, Kuran’ı açık açık, çok akılcı doyurucu şekilde, karşı tarafın hiçbir şekilde itiraz edemeyeceği şekilde anlatıyoruz. Ama yobaz takımı son derece aptalca, akılsızca ve tutarsız anlatıyor ve hurafe tarzı anlatıyor.

Zarar veriyorlar. Biz onların zararını sürekli düzeltmeye, o ifadelerindeki bozuklukları düzgün hale getirmeye çalışıyoruz. Ama bayağı da başarılı olduk. Mesela normalde İran’ı çoktan işgal edeceklerdi. Biz yoğun gayretle bunu durdurttuk, yoğun gayretle. Ta geçen sene düşünüyorlardı. Şu an inşaAllah o fitneyi telafi etmekle uğraşıyoruz. Türkiye ile İsrail’i savaşa sokmaya kalkıyorlar, iş çıkartıyorlar, onu yatıştırıyoruz. Fitne çıkartıyorlar. Başka yerde bir kargaşa çıkartmaya çalışıyorlar, onu yatıştırıyoruz. Ama bunların hepsi ibadetler tabii, çok iyi maşaAllah.

Muhyittin Arabi Hazretleri Hz. Mehdi (as)’a münafık hocaların tavır alacağını söylüyor. Fakat Peygamberimiz (sav)’in açık hadisinde, Şii kaynaklarında da vardır; Hz. Mehdi (as) Arapça bilmez. Mühim özelliği. Yani o Mekke ve Medine’de bulunmadığının imzasıdır, inşaAllah. Cübbeli de anlatıyor zaten. “o bir medrese eğitimi almamıştır” diyor. “bir Hocaya bağlı değil, bir şeyhe bağlı değildir” diyor. Yani “özel olarak bir ilmi çalışması olmamıştır. Allah ona Vehbi ilim vermiştir” diyor. “Özel bir ilim vermiştir” diyor. “O yüzden, o Hz. Mehdi (as)’dır” diyor, inşaAllah.

Ben milyonlarca insanın imanına vesile oldum. Milyonlarca insanı Darwinizm, materyalizm bataklığından kurtardım. Milyonlarca Müslüman’ın imanının kavi olmasına vesile oldum, kitaplarımla, eserlerimle. Bir anda her şey olsun, bitsin. Bu kolay mı? Aşama aşamadır. Önce imanı anlatacaksın. Takva hale getireceksin. Allah korkusunu, Allah sevgisini vereceksin. En başı halletmedikten sonra, en son olmaz. Önce en başı halledeceksin, inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder