16 Ocak 2012

Atatürk ve Ahir Zaman


Atatürk olmasa, Hz. Mehdi (a.s.) olmazdı, söyleyeyim. Atatürk İslam alemi için, bütün Türkiye için bir nimettir. Kuran Müslümanlığını yaşamak için, Atatürk kapıyı açmıştır. Kuran Müslümanlığının kapısı kapanmıştı, hurafe Müslümanlığının kapısı sonuna kadar açılmıştı. Atatürk Kuran Müslümanlığının kapısını açtı ve Türk İslam Birliği’nin temelini kurdu. İttihad-ı İslam’ın temelini kurdu. 

Münafık sistemi ortadan kaldırdı. Milyonlarca münafık türeyecekken, sayılarını minimuma indirdi. Atatürk’ün sayesinde olmuştur. Bakın en basit, kolay örnek veriyorum, şu an böyle bir sohbet olmuş olsa, yobaz hakimiyeti olduğunu düşünün, Allah vermesin, ne olur? Bizi burada daha kapıda alırlardı yani ve teker teker doğrarlar. Yani yobazın, münafığın vicdanı simsiyahtıraklı simsiyahtırmanyaktır

Yobaz eşittir manyak. Süper manyaktır yobazlar ve çok acımasız, kahpe ve kalleş olurlar. Nefret dolu ve kin dolu olurlar. Ve kandır bunların gıdası, kan. Çok alçaktırlar. O onu keser, doğrar, o onu keser doğrar. Zaten iki lafın başı kandır, bunların sözü. Kandan, bıçaktan, kılıçtan başka bir söz söylemez bunlar. Süper aşağılıktır, bu taife. Atatürk de bunların hakkından gelmiştir. Helal olsun. Hayırla, hikmetle. 

Kuran’a davet etti onları, on binlerce Kuran’ı Anadolu’da dağıttırdı. Kuran adeta yasaklanmıştı. Her yerde Kuran tefsiri yaptırdı. Elmalı tefsirini kim yaptırdı? Atatürk. Buhari-i Şerif’i, Sahih-i Buhari’yi kim tercüme ettirdi? Atatürk. İmam hatipleri, ilahiyat fakültelerini kim açtırdı? Atatürk. Kardeşim daha ne diyeyim? Diyaneti kurdurdu. Ki devletin en büyük teşkilatı şu an Diyanet İşleri Başkanlığı. Disipline etti, düzgün hale getirdi, hurafeyi durdurdu, münafık karakterini durdurdu. Bakın münafık it, köpek daha hala kenardan, köşeden saldırmaya çalışıyor. Ama bak hırlıyor sadece münafıklar. O zaman direk saldırırlardı işte. Atatürk’ün yaptığı, münafıkların sadece hırlayabileceği kadar bir sistem kurdu. Ve işgali kırdı. Yani kaç ülke birden işgal etmişti Türkiye’yi, işgali kaldırdı maşaAllah. 

Şu an İngiliz mandasında olacaktı burası, İstanbul Allah esirgesin. Antalya bölgesi gitmişti İtalyanlara. Ege, Yunanlıların kontrolünde olacaktı. Antep, Maraş oralar Fransız kontrolünde olacaktı. Yine Pontus düşüncesi vardı, Karadeniz Bölgesi tamamen Rum kontrolüne geçecekti Allah esirgesin. Bir tek İç Anadolu’yu Türklere bırakmayı düşünüyorlardı ki, onu zaten bırakmazlardı. Bütün bunları bilmenize rağmen, bu Atatürk muhalifliği nedir böyle? Nasıl bir vicdanınız var? Nimete nankörlük etmiş oluyorsunuz. Aklınızı başınıza alın.

Bir insanın, bin tane yönü haksa üç tane yönü de hak değil gibi görünürse, hangi yönüne biz hüsnü zan ederiz? Bin yönüne hüsnü zan ederiz. Üç tane yönüne su-i zan etmeyiz. Bir insan camiye gidiyor, Kuran okuyor, namaz kılıyor ama bakıyoruz küfür bir söz var üslubunda. Biz bütününe bakarız. Hüsnü zan esastır. Yani o kadar hüsnü zan yönü varken, üç tane küfür yönünü görürsek, bu olmaz. Bu herkes için geçerlidir. Çünkü bize küfür gibi geliyordur, ama birde bakarız ki değildir.Nerden biliyorsun? Mesela Cem Karaca rahmetli, komünist biliniyordu. Biz onu tekbirlerle, salavatlarla, dualarla uğurladık. Demek ki bilinmiyormuş. Hak hali esastır. Ama bazen başka türlü de olabilir olaylar. Bizim hiç bilmediğimiz şekilde olabilir.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "20 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder