08 Ocak 2012

Altınçağ'da Kadınlar


Kadınlar, bütün Avrupa sosyetesinin tamamı Müslüman olacak. Güzelce namazlarını kılacaklar. Çok şık da giyinecekler, tertemiz giyinecekler. Yine eğlenecekler, yine lüks lokantalara gidecekler. Yine tertemiz arabalara binecekler. 

İslam dünyaya hakim olduğunda inşaAllah, bütün bayanlar göğsünü gere gere tek başına her yere gidecekler. Yobaz takımının hırıltısı olmayacak, it kopuk takımının laf atması olmayacak. ”Niye saçın açık, niye başın kapalı?” kimse demeyecek. “Niye bakımlısın?”demeyecek. 

Maymun gibi de adam olmayacak dışarıda. Son derece hür ve özgür olacak. Bütün Avrupalı hanımlar, bütün Avrupa sosyetesi, Amerikan halkının bütün mensupları özgür, rahat, güzel bir hayat içerisinde olacaklar inşaAllah. 

Aşkla, muhabbetle İslam’ı, Kuran’ı yaşayacaklar. “İşte kadın gördüm bilmem ne oldum, erkek gördüm şey oldum” öyle şey olmaz. Eğer kadın niyetini bozarsa, bir erkeğe isterse şehvetle bakar. Bir erkek de isterse, niyeti bozarsa kadına şehvetle bakabilir. O kafadaki adamları diyorum yani, her şey yapar. Hırsızlık da yapar, gasp da yapar, adam da öldürür, Allah’tan korkmadıktan sonra önü sonu yok ki onun. Ensest ilişkiye girer, kendi kızıyla da ilişkiye girmeye kalkar, çünkü Allah’tan korkmuyor.Adamın önünde engeli yok. 

Allah’tan korktun mu, hiçbir sorun yok. Kadın istediği kadar güzel olsun, istediği kadar bakımlı olsun, ona çiçek gibi gelir, bayağı hoş gelir, tertemiz gelir. Allah’ın bir tecellisi olarak görür.

Böyle nurlu insan o kadar nadir oluyor ki, ne güzel böyle insanların bir arada olması. Hep sağlıklı, hep sıhhatli. Züppelik yok, itlik yok, çakallık yok, kıskançlık yok, hasetlik yok, pislik yok. Bu küfrün züppeliği, entel züppe karakterleri insanları o kadar, insanı o kadar tiksindiriyor ki. 

Böyle tertemiz insanlarla beraber olmak çok çok güzel bir nimet, çok hoş bir nimet. Dürüst, içinden geldiği gibi hareket eden, Allah’tan korkan, her sözü doğru, her tavrı doğru, şefkatli, hasetlik yok, kıskançlık yok, nur gibi, her sözüne güvendiğin, her tavrına güvendiğin insanlarla birlikte olmak çok büyük bir nimet maşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder