08 Ocak 2012

Dünyadan Komünizmi Kazıyacağız!


İçişleri Bakanı’nın “birileri benim yaşadığım gerçeği, benim gördüğüm Hakkari’yi, Muş’u farklı yazıyorlar. Sorun yol mu?  Sorun şarkı mı? Sorun kıyafet mi? Sorun ibadet mi? Sorun hastane mi?” “Örgütün yapısının farklı ırklardan bir araya getirilerek bir paydada buluşturulduklarını” belirterek “o ortak paydanın özellikleri de dinsizlik ve inançsızlık” demesiyle ilgili:

Bak, en hayati şey. Diyor ki “imansızlarla, imanlıların mücadelesi var”. Çok güzel. Müslüman evladı. Helal olsun. Çok güzel bir üslup kullandı. MaşaAllah. 

İçişleri Bakanımız bir sonraki açıklamada direk komünizmi açıklayacak gördüğüm kadarıyla. Komünist materyalistin özetini anlatıyor. “Dinsiz, imansız” diyor. Onu anlatmak istemiş. Ama bak en önemli vurgularından bir tanesini de açıklamış. 

Çünkü PKK saf Kürt hareketi değil. Saf Kürt komünizmi değil. Komünizm çünkü enternasyonal bir fikirdir. Enternasyonaldir. Yani öyle sırf Kürt PKK’lı olacak diye bir şey yok. Çok fazla Türk var içlerinde, çok fazla Arap var, İranlılar var, Avrupalılar var. Yani macera arayan her türlü komünist geliyor. Dolayısıyla komünizmi kurmak, yeniden tesis etmek için var güçleriyle gayret ediyorlar. Tehlikeyi fark etmiş bir devlet adamı olarak da İçişleri bakanımızın ilk vurgusu güzel. inşaAllah. 

Benim kanaatim yakın bir zamanda dünya çapında anti-komünist büyük bir mücadelenin öncülüğünü yapacak Türkiye inşaAllah ve komünizmi Türk milleti yeryüzünden yok edecek

Çünkü komünizmle nihai bir hesaplaşmanın şart olduğunu Allah bizlere gösteriyor. Komünizmi hafife aldılar. Komünizm ölmedi, bak gördük. Nereden bıraksan, oradan hortluyor. Nereden gelirse, oradan hortluyor. Bütün dünyada komünizmi kazıyacağız.

Başbakanımız da bakanımız da artık söylesinler (PKK’nın) komünist olduklarını, komünist, materyalist, Stalinist bir sistem vardır.Türk milleti olarak sırf PKK’yı değil, bütün dünyadan komünizmi kazıyacağız. Söz bir Allah bir inşaAllah Allah’ın izniyle.Yeryüzünden sileceğiz komünizmi. Çünkü biz “bu ahtapotun kolunu biçeceğiz, gövdesi kalacak” demedik. Tamamını kazıyacağız. Avrupa’ya da çok ağır bir darbe indirmiş olacağız. Avrupa’da PKK’yı destekleyen bütün komünist partilerin belini kıracağız ilimle, fenle ve bilimle inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder