16 Ocak 2012

Ortadoğu’daki Yobaz Kafası


(Kaddafi’nin oğlu Seyfül İslam’ın yakalanması hakkında)

Onu ısrarla uyardım. Gitti sosyetede falan, bu Avrupa sosyetesi, onlarla fink attı. Artistik hareketler yaptı. “Aklını başına al” dedim. “Babanı da al. Oradan çıkıp gelin. Türkiye’ye gelin. Konu yatışsın. Babanı da asar öldürürler, seni de öldürürler” dedim. Sözümüzü dinlemedi. Gözleri dört misline çıkmış korkudan. En sonunda dediğimi gördü. Şimdi adamlar onu asmak için zemin bekliyorlar, ortam bekliyorlar.

Bu geleneksel bir kafa, Orta Doğu’daki yobaz kafası. Birçok kişide var bu yobaz kafası. Ancak belalarını bulunca akılları başlarına geliyor. Şimdi bak İran’a diyoruz. “Görünmez Hz. Mehdi (as) inancı çok tehlikeli. Yani insanlar kendilerini nefsi müdafaa zorunda hisseder. Bayağı tehlikeli bir şey. Yapmayın bunu” diyoruz. Sünni kardeşlerimizde de var. Onlarda görünmez olduğuna inanıyorlar. Böyle duvarlardan geçer. Aynı aşağı yukarı, aynı kafadalar. Göklerde uçar. Bir bağırır, kaleleri yıkar. Çok tehlikeli. Böyle bir Hz. Mehdi (as)’dan bahsetmiyor, Peygamberimiz  (sav). Anlattığı Hz. Mehdi (as) son derece akılcı, sevgi dolu, barışı kardeşliği savunan bir Hz. Mehdi (as). Normal anadan babadan doğma bir Hz. Mehdi (as).İslam makul bir zeminde imtihan yapar. Cenab-ı Allah bu şekilde yaratmıştır. İslam’daki imtihan bu şekildedir. Ama adamlar şimdi laf söz dinleyecekler mi bakalım? Çağıracağız buraya, bakacağız inşaAllah. İran’la bağlantısı olan üst bürokratlar araya girmemiz için ricacı oldular. Geçenlerde konuştuğum o İran’lı şahıs“İran’dan ileri gelenleri getirelim” dedi. İsrail’deki arkadaşlar “görüşelim” diyorlar. Birçok kişi var. Onları inşaAllah bir araya getireceğiz. Bir sulh yolu, bir mantık beraberliği, bir akıl beraberliği, bir düzgünlük üstünde duracağız inşaAllah.

Zulüm sistemi, deccaliyet sistemi; Müslümanları hizaya getirmek için dünyada, hemen hemen her yerinde kepazelik yapıyorlar. Ahlaksızlık yapıyorlar. “Seni Allah’tan başkasıyla mı korkutuyorlar” diyor Allah ayette. Çok kahpedir; Müslümanları birbirinden ayırmak için, küfür sistemi olmadık rezillikler yapar. Libya’da ayrı, Fas’ da ayrı, Mısır’da ayrı bin bir türlü kepazelik yapıyorlar. Biz de var gücümüzle bu deccaliyet sistemine karşı ilimle bilimle mücadele veriyoruz inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını   http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder