16 Ocak 2012

Başbakan ve İttihad-i İslam


(Dini Liderler Zirvesi’nde Başbakan Erdoğan’ın yaptığı konuşma üzerine, Sayın Erdoğan konuşmasında İslam âleminin birliği, mezhepler arası ayrılık konularını anlatıyor)

Cumhuriyet tarihinde olmayan bir konuşma. Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Yedi ceddine rahmet olsun Başbakanın. Helal olsun. Çok güzel konuşmuş. Çok tarihi bir konuşma.Tekrar tekrar dinlenilmesi, tekrar tekrar yayınlanması gereken muhteşem bir konuşma....Başbakanın konuşması yobazlığa muhteşem bir tokat. Yobaz zihniyete, deccal zihniyetine muhteşem bir tokat. Helal olsun. İçişleriBakanımızın da yeni konuşmasını çok beğendim. “Tek devlet, tek bayrak, tek millet”; muhteşem. Aynı Başbakanın ifadesi.

Başbakanımızdan istirham ediyorum, komünist harekete “faşist hareket” deyip bilimsel mücadeleyi tamamen felç edecek bir şeye sebep olur, böyle derse. Bunu yapmamasını rica ediyoruz. Şimdi Stalinist, Leninist harekete“faşist hareket” dersek, nasıl ilmi mücadele yapalım? Ne diyeceğiz? Nasıl açıklama yapacağız? Diyalektik felsefeyi nasıl eleştirelim? Darwinizm’i, materyalizmi eleştireceğiz. Marksizm’i eleştireceğiz. Geçersizliğini ispat edeceğiz. Adam diyecek ki, “sen neyi eleştiriyorsun? Karşında komünist yok ki, faşist var. Sen faşizmi eleştirmiyorsun, komünizmi eleştiriyorsun” diyecek. Bütün sistem gider. Çok çok yanlış olur.

İçişleri Bakanının istirham ettiğimiz bu konuda cesur atağından dolayı onu tebrik ediyorum. Tam rica ettiğimiz günün ertesi günü konuşmasını yaptı. Çok güzel. Yok, işte “belagatlı konuşmuyormuş”. Kardeşim icraatına bak sen. Edebiyatçı değil ki o, İçişleri Bakanı. Kardeşim gergin ortam, zor ortam, insan ağzından ne çıkacağını kolluyor adamlar. Şimdi mecburen temkinli oluyor. Bende gördüm hakikaten mesela, bizim katıldığımız bir konuşmada, hakikaten acayip temkinli konuşuyor, ama durumun kritikliğinden. Normal bir sohbet ortamı olsa cayır cayır konuşur. Sen icraatına bak. Komünizme karşı net tavrını aldı. Helal olsun. Çok güzel. Başbakanınbu konuşması da muhteşem, İttihad-ı İslam’ın imzası. Çok çok güzel, bayağı güzel.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını   http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder