08 Ocak 2012

Komünist Pkk

Muhterem Başbakanımızdan istirham ediyoruz. Örgütün komünist örgüt olduğunu söylesin. 


Entel dantel takımı yüklenebilir. Yüklenirse, arslan gibi biz varız. Türk milleti var. Bütün millet yanında. Evliya kol geziyor. Hz. Mehdi (as)’ın olduğu bir memlekette başbakan...


Mehdiyet’in zıl ve gölgesi altında. Hz. Hızır (as) kol geziyor Türkiye’de. Hz. İsa Mesih (as) da nazarlarını hiç kaldırmıyor Türkiye’nin üstünden. Böyle bir Güneydoğu’ya doğru bakıyor, bir İstanbul’a doğru bakıyor, bir Ankara’ya doğru bakıyor. Duası çok kuvvetlidir. Peygamber duası müstecab duadır. Çok kuvvetlidir duası. 


Hz. Musa (as) bir dua etti, deniz yarıldı biliyorsunuz. Bir dua etti, çekirge afatı oldu. Bir dua etti, bit afatı oldu. Peygamber duası. Hz. Nuh (as) bir dua etti, Allah bütün dünyayı suyla kaplattı. Yahut bölgesel de olabilir, o bölgede de olabilir. Büyük tufan oldu peygamber duasıyla. 


Hz. İsa Mesih (as)’ın her duasını Allah kabul ediyor. Bakın, her duasını kabul ediyor. Bir nazar ediyor Güneydoğu’ya, bir nazar ediyor Ankara’ya, bir nazar ediyor İstanbul’a. Sır veriyoruz artık. Başka ne diyelim yani? İnşaAllah. 


Evliya kol geziyor Türkiye’de. Başbakanın gönlü rahat olsun. Komünist örgüte “komünist örgüt” desin, “Stalinist örgüt” desin. Entel dantel tabii köpürür. Köpürsünler. Arslanlar gibi biz varız. Türk milleti var. Sırtını onlara dayayacak, inşaAllah. 


Bir paşamız vardı, genelkurmay başkanı, geçmişte. “Paşam Allah aşkına komünist örgüt olduğunu söyleyin” dedik. Durdu durdu, “faşist örgüt” dedi. 


Peki, nasıl hizmet edeceğiz biz, nasıl anlatacağız? “Faşizme karşı mücadele ediyoruz” mu diyelim yani? Parti komünist parti değil mi? PKK komünist partisi. Adamlar komünist olduklarını açık açık anlatmıyorlar mı? Eylem şekli komünist değil mi? Bütün Avrupalı komünistler bunları desteklemiyor mu? 


Avrupa bunları faşist diye mi destekliyor? Avrupa komünist oldukları için destekliyor. Faşist olsalar bir kaşık suda boğarlar. Bir tanesi vardı Avusturya’da,faşist olmaya kalktı. Adamı bit gibi hoplattılar. Darmakeşan ettiler. Faşist olsa, muazzam tavır alırlar. Komünist örgüt olduğu için destekliyorlar. Böyle teşhis koyarsak çok çok büyük hata yaparız.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder