08 Ocak 2012

Şeytanın İnce Planı


Müslümanları dünyadan kazımak için şeytan ince bir plan yaptı. Bu planı cayır cayır uyguluyorda. İşte planın bölümleri şöyle; ilk bölümünde, kadınları insan yerine koymamak. Bu nedir? Müslümanların %50’sini İslam karşıtı haline getirmek. İşte “kadın Kuran’a el süremez”. Neden? İşte “şundan şundan dolayı el süremez”. “Camiye giremez, insanların yanına çıkamaz, televizyona çıkamaz, konuşamaz.” “Ölsün” diyor, “yok olsun” demek istiyor. 

Sonra öyle ibadetler anlatıyorlar ki o ibadetleri kendileri yapacak durumları yok. Onların anlattığına göre bir insan evinden çıkmasa dahi, akşama kadar evinde dursa bile o ibadetleri yapamaz. Öyle bir abdest tarif ediyor ki o abdesti kendisi de alamaz. Zelletü’lkarî’ye ait meseleler var. Eğer onu kendisi uygulamaya kalksa hiçbir şekilde namaz kılamaz bir insan.  

İnsanları detaylar içerisinde boğup, İslam’dan uzaklaştırma yönünde şeytani bir plan uygulamışlar. Bu planı da cayır cayır işletiyorlardı. Biz bu oyunu bozduk.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder