08 Ocak 2012

İttihad-ı İslam

Aslında bir kısım insanlar egoist, bencil olmasalar, sevgisiz, gıcık ve kıl, kavgacı tavırlarını bıraksalar, şu Müslüman sayısı var ya, şuurlu Müslüman sayısı, on kere yeterli İttihad-ı İslam için, on kere.  


Hani diyorlar ya “Müslümanların daha uyanması lazım”, adam yokmuş, “imkân yok”. 


Var, hepsi var. Çok yetişmiş elemanları var fakat negatif konuşan çok fazla var. “Olmaz bu iş”, “İttihad-ı İslam nasıl olsun, olur mu ki?”,“biz zaten perişan vaziyetteyiz”, “herkes birbirine düşman”, “olacak iş değil”. 


Halbuki onu diyenlerin onda biri “İttihat-ı İslam olur, gayet makul, niye olmasın, hemen olur” deseler hemen olur. Onda biri. Onun için kardeşlerimiz sayımız az diye tedirgin olmasınlar, ısrarla bunu söylesinler. Yani yüzde biri bile yeter. Israrla bunu söyleyecekler. “Hz. Mehdi (as) geldi geçti, artık kıyamet bekleniyor” diyoradı bizde saklı bir dedemiz. Bir başkası “milyonlarca sene var daha kıyamete” diyor. “İslam zaten hakim olmaz. Avrupa müsaade etmez, Amerika müsaade etmez” diyorlar. 


Bir tek “Allah istiyor” diyemiyorlar. Kardeşim sen Allah’a güveniyorsan Avrupa’yı,Amerika’yı sana Allah yaratıyor. Beyninde Allah sana gösteriyor Avrupa’yı, Amerika’yı. Gayet kolay,  son derece de makul. Tek yanlı bir propaganda var. Onu yıkmak,bütün mesele burada. Başka bir şey yok.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder