15 Ocak 2012

Yaşanan Ahir Zaman


Ahir zaman; cayır cayır ahir zaman yaşanıyor. Çünkü Cenab-ı Allah’ın kanunu. Allah zıtlar yaratıyor. Mesela PKK’yı yaratıyor Allah, it kopuk takımı var. Deccaliyet var. Karşısında Allah mutlaka bir fikir yaratıyor. Mutlaka bir düşünce yaratıyor. Mesela PKK’nın ideolojisi var. Ne Leninist düşünce, Stalinist düşünce. Ama dikkat ederseniz karşısında bir fikir yok. 

İşte karşısındaki fikir Mehdiyet’tir. Onunla eninde sonunda karşılaşacak. Eninde sonunda bir son hesaplaşmaya gidecek fikri anlamda, bilimsel anlamda. Ben ve arkadaşlarım, bizler bunun zeminini hazırlıyoruz inşaAllah. Çünkü boş alanda onlar at oynatıyor şu an. İstediği gibi konuşuyor. Marksist propaganda yapıyor. Stalinizm’i anlatıyor, Leninizm’i anlatıyor. Darwinizm’i anlatıyor. Materyalizmi anlatıyor. Cevap var mı? Yok karşılarında.Cevabı veren biziz işte, bu cevapları veren. Cevapları açıklayan biziz. Cevapları en iyi şekilde, en etkili şekilde anlatanda biziz inşaAllah. Allah vesile ettiği müddetçe. Tabii başka yapanlarda var. Başka cevap verenler de var ama... Mesela diğer cemaatler var, topluluklar var. Ülkücü gençler var.Bunlarda anlatıyorlar ama bilimsel anlatım açısından, yani yoğunlaşma açısından hakikaten farklıyız inşaAllah.

İddia edilen Ergenekon terör örgütüne karşı, devletin yaptığı mücadelenin bütün milletimizce çok güçlü şekilde desteklenmesi lazım. Çünkü hükümet çok samimi bir kararlılık gösterdi. Güzel bir cesaret gösterdi. İyi bir atak gösterdi. Sonuna kadar hükümetin gitmesi için hükümete herkesin, her kesimin destek vermesi lazım. Çünkü PKK hareketi de yine iddia edilen Ergenekon terör örgütüne bağlı harekettir. İddia edilen Ergenekon terör örgütünün kafası ezilmedikçe, PKK’nın ezilmesi çok zor olur. Bu ezmede sırf hukuk yeterli olmaz. Çünkü hukukla baş olacak bir konu değildir. Fikri mücadele esastır. Ve güçlü bir devlet, güçlü hükümet de çok önemlidir, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder