08 Ocak 2012

2012 'de Savaş Olur Mu?

İran, ABD insansız uçağını düşürdü. 2012 yılı savaşlarla ilgili Kuran’da bir işaret verilmiş mi?” sorusu üzerine:


İslam ülkelerinin arasındaki bir savaşa müsaade etmeyiz. İran’a yapılacak bir savaşa da, saldırıya da müsaade etmeyiz. Dünya öyle dağ başı değil. Bundan sonra öyle yok. Elini kolunu sallayarak savaş yok. 


Kaç defa niyetlendiler, kaç defa engellendiler. Kaç defa destur istediler, kaç defa ret aldılar. Hz. Hızır (as)’ın olduğu yerde, Hz. Mehdi (as)’ın olduğu yerde, Hz. İsa Mesih (as)’ın olduğu yerde destursuz hareket edemezler. İzin yok.


Biz de Hz. Mehdi (as) talebeleri olarak izin vermiyoruz. İnsansız uçak, iyi ki insansız olmuş. Kardeşim şimdi bir başkasının hava sahasında sen herhangi bir şey uçurursan uluslar arası hukuka göre onları vurma hakkı var. Ama tabii içinde insan olarak olmaz. Onda uçakla falan zorlayarak hava sınırlarının dışına çıkarmak lazım. Ama insansızsa, insanın tepesinde uçan bir şey varsa rahatsız olur tabii ki. Hangi ülke olursa olsun kendini korur. Kim olursa olsun. Hukuka göre hakkıdır.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "4 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder