02 Ocak 2012

Komünistlik Nedir?

Komünistlik kısaca hayvan gibi yaşamak. İt, köpek nasıl yaşıyor? Hayvan toplumu nasıl? O topluma dönelim diyor adamlar, o kadar. Mesela köpekler bir yiyecek olduğunda nasıl hep beraber yiyorlar ya, hangisi hangisiyle beraber olduğu belli değil köpeklerde. 


Din yok, aile yok, hiçbir şey yok. O sistem olsun diyor. Komünistlik budur. Bir köpek sürüsünü düşünün, köpek sürüsü nasıl yaşıyorsa işte komünistlik de odur.  Özetle bu. 


PKK’nın özlemi de budur. Komünal toplum dediği budur. İlkel komünal toplum dediği budur. “Buna döneceğiz” diyor. “Aynı sisteme döneceğiz” diyor adam. Bekleyin dönersiniz. Mehdiyeti göreceksiniz. Nuru göreceksiniz, insan gibi yaşamayı öğreneceksiniz, güzelliği göreceksiniz. Bunun devamında komünistliğin en gelişmişini yapacaksınız, bunu söylüyorum. 


Mehdi ve İsa (as)’ın vefatından sonra bunların özlediği komünizm, ilkel komünal toplum gibi komünist düşünce, o dedikleri köpek gibi bir hayat sistemini, onu kuracaklar. Nasıl köpekler birbirini parçalar, birbirine saldırır, yemek oldu mu bir arada yerler, o onun üstünde, o onun üstünde, bunlar da öyle olacaklardır ama hicri 1506’dan sonra bozulma başlıyor. 1543’lerden sonra bu dedikleri şey, tam oluşması. 2 yıllık bir dönem var. En azgın oldukları dönem ama 1540’lardan sonra yaşanacak gibi olmayacak dünya. Çok rezalet olacak, Allah vermesin.  O zaman tamam, PKK da hakim olur o dönemde, Stalinistler de hakim olur. Hepsi olur inşaAllah. 


Ama bu dönemde Mehdiyet hakim olacak, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "30 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder