15 Ocak 2012

Programınızda Neden Hanımlar Var?


İnsanlar iki türlüdür; bir hanımlar, bir erkekler. Yani nedir bu hanım alerjisi? Kıskanıyorsun değil mi? Allah böyle güzel insanlar veriyor, güzel insanları sevdiriyor. Güzel dostlar, arkadaşlar edindiriyor. O çok büyük bir nimettir, maşaAllah. Biz hanımları ön plana çıkaracağız hep. Onların değerini çok iyi bilinecek hale getireceğiz. Yobazların yaptığı tahribatı var gücümüzle silmeye çalışıyoruz. Bak sen bile şaşırıyorsun, “nasıl çıkar kadın?” diyor. Yani erkek hakimiyetine nasıl inanmış, şaşırıyor; “nasıl olur?”. Böyle arkadan yürüyecek onlar, önde çember sakallı bir tip, devrik gözlü. İnsan yerine koymayacaklar, “eksik etek” diyecek, bilmem ne kötek, “yarım insan” diyecek, “buçuk adam” diyecek. Yok öyle şey. 

Kadınlara sevgiyi, saygıyı, hürmeti, değer vermeyi bütün dünyaya öğreteceğiz. Bilmeyenler öğrenecekler. Yok öyle şey.İnsanların ahir zamandaki en büyük anormalliklerinden biri de kadın düşmanlığı ve kadına yaptıkları baskı. Her şeyine karışıyorlar. Onlar size karışıyor mu? Tabii ki onlar da en az erkekler kadar özgür olacak, hatta daha fazla özgür olacaklar. Resulullah (sav) onu müjdelemiş; “Şam’a kadar tek başına gidecekler” diyor, Şam’a kadar. Mehdiyet devrindeyiz, o güzelliği oluşturacağız inşaAllah.

MaşaAllah ne güzel, herkeste bir sevgi, herkeste muhabbet, böyle olacak. Ahir zamanın güzelliği inşaAllah. Ahir zamanda sevgi birinci plana çıkacak. Deccaliyet devrinde nefret birinci plandadır, öfke ve kin birinci plandadır; Mehdiyet devrinde de sevgi birinci plandadır inşaAllah.

Allah her şeyi sanatkarane yaratmıştır, sanatla yaratmıştır, güzellikle yaratmıştır. Bütün velilerin ruhunda sanatkarane bir güzellik vardır, iyilik vardır. Allah kalplerine o şekilde sanat ruhunu, güzellik ruhunu nakşeder. Kalplere Allah sevgisini nakşeder, güzelliği nakşeder, maşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "11 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder