03 Ocak 2012

Asrın Belası: Ensest İlişki

Ensest asrın büyük belası. Deccaliyet devrinin büyük belası


Ensest çok büyük bir bela. %20 oranında ki bu çok büyük bir oran. Fakat ne hikmetse birçok kişi konuyu örtbas etmekle meşgul. Örtbas etmek isteyenlerden de insan şüphe ediyor. Acaba niye örtbas etmeye çalışıyor? 


Böyle büyük bir belaya karşı suskun kalmak çok büyük bir vicdansızlıktır. Genç kızlar, genç hanımlar reaksiyon göstersinler. Polis de devlet de savcılık da daima yanlarında olacaktır. Güvendikleri Müslüman, temiz, dindar insanları da bildirsinler. Onlar da onlara yardımcı olacaktır. 


Mümin müminin kardeşidir. Dürüst gördükleri, efendi gördükleri, iyi gördükleri, güzel ahlaklı gördükleri insanlara sığınsınlar. Amcaları olabilir, dayıları olabilir, komşusu olabilir yahut arkadaşı olabilir dindar gördüğü, güzel ahlaklı gördüğü, kendini güvende hissettiği kişilere sığınsınlar. 


Devletten koruma istesinler. Ve bu ahlaksızlıkları mutlaka önleyecek bir şekilde kanuni işlem yapsınlar inşaAllah. Susmak olmaz. 


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder