09 Ocak 2012

Depremler

Bugün yine Van’da olan deprem çok şaşırtıcı, daha yeni oldu deprem. Bir daha.. bu da ayrı bir deprem… yeniden! Aynı Resulullah’ın dediği gibi! 


Resulullah ne diyor; “Ahir zamanda Mehdi devrinde depremler sıklaşacak.”  “Sürekli nefes almadan devam edecek” dedim ve devam ediyor görüyorsunuz inşaAllah. Yine olacak bu tip olaylar. Yine devam edecek. 


“Ta evlatlarımdan Muhammed Mehdi (as) çıkana kadar” diyor. 


“Sonra depremler sakinleşir Mehdi çıktıktan sonra.” Dünyanın huzursuzluğu duruyor. Dünya kabuğundaki huzursuzluk duruyor. Depremler azalıyor Mehdi çıktıktan sonra. Yani sakinleşiyorDünya kabuğu şu an huzursuz, tedirgin, rahatsız. Yani Mehdi’ın çıkışını bekliyor dünya. Mehdi çıktıktan sonra sakinleşiyor. 


Çünkü dünya da akıllıdır. Bütün dünya toptan bir akla sahiptir. Dünyanın da aklı vardır.“Dünyanın aklı hükmünde olan Kuran’ın ref edilmesiyle (göğe alınmasıyla) dünya divane olur, aklını kaybeder” diyor Bediüzzaman. “İzni ilahi ile başını başka seyyarelere vurur. Bu müsademe sonucunda da kıyamet kopar” diyor inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "9 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder