08 Ocak 2012

Arap Baharı Nedir?


Sayın Adnan Oktar'ın İsrailli Ortadoğu uzmanı ve araştırmacı Dr. Gil Feiler ile A9 TV'deki canlı sohbetinden:

Arap baharı da Mehdiyet baharıdır, Kral Mesih’in baharıdır, Moşiyah’ın baharıdır. Güzel günlerin, güzel gelişmelerin baharıdır.  Dolayısıyla İslam dünyaya hakim olacaktır, insanlar bunu görecektir. 

İslam dünyaya hakim olduğunda Museviler rahatça ibadetlerini yapacaktır, Hıristiyanlar da rahatça ibadetlerini yapacaktır, kimse kimseye karışmayacaktır. Silahlar kalkacaktır, kan dökülmesi ortadan kalkacaktır. “damla kan akmayacak” diyor Peygamberimiz (sav), “uyuyan kişi uyandırılmayacak, insanların burnu dahi kanamayacak” diyor. 

Tevrat’a baktığımızda Tevrat’ta da aynı hükümleri görüyoruz. Kral Mesih ile Hz. Mehdi (as) aynı kişilerdir. Aynı şahıslardır. Dolayısıyla bu günleri Allah bize gösteriyor şu an, daha da gösterecek.  

Silah fabrikaları çamaşır makinesi, buzdolabı üretir hale gelecek. Tank top fabrikalarında araba üretilecek. Faydalı alet edevat üretilecek. Dolayısıyla Tevrat’ın bu müjdesi, Peygamberimiz Efendimiz (sav)’in bu müjdesi tahakkuk ediyor ve daha da edecek. Bir barış rüzgârı, bir güzellik rüzgârı bütün dünyayı kaplayacak. Din ahlakı, İslam ahlakı dünyaya hâkim olacak.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "4 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder