15 Ocak 2012

Şeyh Nazım Kıbrisi

“Şeyh Nazım Hocamız,Allah onun gönlüne göre verecek inşaAllah.Allah’tan o Hz. Mehdi (as)’ı istiyor, görmeyi istiyor. Allah gösterecek.Hz. Mehdi (as) onun elini öpecek, göreceksiniz inşaAllah. Hz. İsa Mesih (as) da elini öpecek inşaAllah. Dünya tatlısı çünkü. Hadislerde bildirilen bir şahıstır. Ahir zamanın önemli bir şahsıdır. Sarığın içinden Hz. Mehdi (as)’ı müjdeleyen adam odur inşaAllah. Ahir zamanın yobazı da zuhur etmiştir. Medine’de Hz. Mehdi (as)’a karşı savaş açacak o azılı karaktersiz, o iblis de zuhur etmiştir, o deccal hoca da zuhur etmiştir. Var gücüyle o şu an Mehdiyet’i engellemek için şeytani bir güçle atak halinde inşaAllah.


Şeyh Nazım Kıbrisi Hazretleri, mübarek. Her sözünde hikmet var. Her sözü güzel. Onu Allah konuşturuyor. Dünya tatlısı hocamız maşaAllah. İttihad-ı İslam’ı gürül gürül savunuyor. Hz. Mehdi (as) aşkını açık açık savunuyor. Çok dürüst davranıyor inşaAllah. ...Her meclisi her toplantısı neşe içinde dönüyor. Mesela bir yobazın meclisini düşünün, bir iblisin toplantısını düşünelim. Oradaki kasavet, oradaki sıkıntı, o yobazlığın verdiği rahatsızlık nerdedir, Şeyh Nazım Hocamız’ın olduğu ortamdaki o sahabe ruhu, o ferahlık, o inşirah, o güzellik nerde… Müthiş bir coşku meydana geliyor. Herkes çok seviyor. Bütün Kıbrıs seviyor. Mesela Kıbrıs’ın eski ve yeni cumhurbaşkanları, hepsi çok seviyorlar. Rauf Denktaş da mesela çok sever. Hepsi çok severler maşaAllah. Bütün devlet görevlileri, hepsi canları gibi severler Hocamız’ı maşaAllah. Sohbetlerine giderler, konuşmalarına giderler. Bütün talebelerim Şeyh Nazım Hocamız’ı canları gibi severler. MaşaAllah. Acayip severler. İnşaAllah. Hepsi kendi mürşitleri olarak bilirler. Çünkü benim mürşidim o, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder