03 Ocak 2012

Hz. İsa Mesih

Cenab-ı Allah, Kuran’da açıkça söylüyor. Hz. Meryem oğlu Hz. İsa Mesih (as), “O kıyamet için bir alamettir” diyor. “Kıyamet alametidir” diyor. Çok açık. 


Buhari, Müslim, Tırmizi, İbni Mace, Süneni Nesai, Süneni Davud, hepsinde sahih, mütevatir hadislerde Hz. İsa Mesih (a.s)’ın geleceği açıklanmıştır. İncil’de zaten açık açık söylüyor geleceğini. Kuran’da da “Onu sevenleri, dünya hakimi yapacağım” diyor Cenab-ı Allah. 


Hz. İsa Mesih (a.s)’ı sevenleri dünya hakimi yapacağım kıyamete kadar” diyor. Ve “Ehli Kitap’tan O’na inanmadık hiçbir fert kalmayacak” diyor. 


Bana bu ayeti tefsir edin, açıklayın: Bak, “Ehli Kitap’tan Meryem Oğlu Hz. İsa Mesih (as)’a inanmadık hiç kimse kalmayacak, hepsi iman edecek” diyor. Bu ne demektir biliyor musun? Bütün dünya Hz. İsa Mesih (as)’a iman edecek demektir. Bu nasıl olur? Ancak gelmesiyle olur. Çünkü görürse iman edecek. Görerek iman edecektir, inşaAllah. 


Allah “gıyabında iman edecekler” demiyor. “Senin şahsına iman edecekler” diyor. “Şahsını görüp, Peygamber olarak, Hz. İsa Mesih (as) olduğuna iman edecekler” diyor Allah inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder