02 Ocak 2012

Nur Dersleri


Emirdağ Lahikası, 147:

“Bir derece mahremdir, “gizlidir” diyor. “Bir derece”. “Misyonerler”, Hıristiyan misyonerler, Hıristiyanlığı anlatanlar“ve Hıristiyan ruhanileri” papazlar, rahipler, “hem Nurcular”, Nur talebeleri“çok dikkat etmeleri elzemdir”.Kimlerin dikkat etmesi gerekiyormuş? Bir; misyonerler, iki; Hıristiyan ruhanileri, üç; Nur Talebeleri. 

"Çünkü herhalde şimal cereyanı" yani komünist, Marksist, Leninist düşünce. Şu an ki PKK ve her türlü dünyadaki komünist hareket. Bak, “Çünkü herhalde şimal cereyanı” yani komünist, Marksist, Leninist düşünce, materyalist düşünce

“İslam ve İsevi dininin” Hıristiyan dininin,“ittifak ederek”birlikte hareket ederek Marksist, Leninist, Darwinist sisteme karşı,“hücumuna karşı” yani yaptıkları bilimsel atağa karşı“kendini müdafaa etmek fikriyle,” komünistler, Marksist-Leninist düşünce 

“kendini müdafaa etmek fikriyle, İslam ve misyonerlerin ittifaklarını bozmaya çalışacak.” Yani Hıristiyanlarla Müslümanların ittifak halinde olmasını bozmaya çalışacak diyor. Şu an yobazlarda bunu görüyor muyuz? Çakallarda bunu görüyor muyuz? İnternet çakallarında bunu görüyor muyuz? Ehl-i fahşa, ehl-i zina, ehl-i it, kopuk hepsi bu ittifakı bozmak için uğraşıyor. Bak, Bediüzzaman bunu 70 sene öncesinden bildiriyor. 

Bak, “İslam ve misyonerlerin ittifaklarını bozmaya çalışacak.” Onun için diyorlar ya “Ehl-i Kitap’la niye düşman olmuyorsunuz? Niye Hıristiyanları dövmüyorsunuz, sövmüyorsunuz? Niye Hıristiyanlara küfür etmiyorsunuz 

“Tabaka-i avama müsaadekar” yani halka müsaade eden“ve vücub-u zekat ve hurmet-i riba” yani Müslümanların zekat vermesi ve faizden kaçınması“ile burjuvaları” yani seçkin sınıf, yönetici sınıf“avamın yardımına” halkınyardımına “davet etmesi ve zulümden çekmesi cihetinde Müslümanları aldatıp, onlara bir imtiyaz verip, bir kısmını kendi tarafına çekebilir.” Bir kısım Müslümanları komünistler kendi tarafına çekebilirler” diyor. 

PKKda şu an bir kısım Müslümanları kendi safına çekiyor. Dünyadaki dinsizleri de çekiyorlar. Ve hakikaten bir de bakıyorsun “aman Hıristiyanlarla ittifak etmeyin” diyorlar. Kiminle ittifak edeceğiz? “Komünistlerle, ateistlerle” diyor. 

“Her neyse, bu defa sizin hatırınız için kaidemi bozdum, dünyaya baktım” diyor Bediüzzaman. Demek ki bu çakalları kim yönetiyormuş? Komünistler yönetiyorlar. Özenti komünistler var, Müslüman görünümlü.Bak “bir kısmına kendi saflarına çekecek” diyor Bediüzzaman. “Çekiyorlar ve çekecekler” diyor. 

Yani “Hıristiyanlarla Müslümanların ittifakını bozmaya çalışma olayının arkasında dünya ateizmi, dünya deccaliyeti var” diyor. “Hıristiyanlarla Müslümanlar ittifak ederse konu hallolur” diyor, inşaAllah.

İnternet züppelerinden kimse etkilenmesin, o çakallardan. Onlar şeytanın, deccalin damına düşmüş avanak takımı. Onları kale almak, adam yerine koymak olmaz. 

Ayette “Onlar konuştuğunda dinlersin” diyor. “Dış görünümleri hoşuna da gider” diyor ayette. “Ama onlar dayandırılmış, boş, kof kütük gibidir” diyorAllah. İçi kurumuş, içi kaymış, içi yok olmuş, tam kütük. Dışarıdan var, beden var. Ama“içi boştur” diyor Allah. “Dayandırılmış boş kütük gibidir” diyor. 

Onun için, Hıristiyanlar, Ehl-i Kitap olan Musevilerle de dindar olan, Allah’ın birliğine inananlarla ittifak etmek dinsizliğe ve ateizme karşı önemli, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder