02 Ocak 2012

Saydam ve Renksiz Varlık

Dışarıdaki gerçek varlığı saydamdır insanın. Saydam olduğu için de görünmez. Ve simsiyah karanlıktır dışarısı. 


Çünkü ışık dalga. Dalga nasıl ışık olsun? Beyin onu yorumladığında ışık hale geliyor. Renk de yok dışarıda. Dalga boylarını beyin renk olarak algılıyor. Dışarıda renk yok, ışık da yok!


Bunu kim söylüyor? Bütün bilim adamlarının ittifakla tespit ettiği bir gerçek. Modern fiziğin ortaya koyduğu bir gerçek


Ses nasıl? Ses nedir? Dalga. O da dalga. Dalga her yerde var. Şu anda da radyo dalgaları var, televizyon dalgaları var. Her tarafı sarmış vaziyette. Biz rahatsız oluyor muyuz? Olmuyoruz. Çünkü beynimiz onu sese dönüştürmüyor. Dışarıda ses yok. Çıt yoktur dışarıda. Yani akıl almaz bir sessizlik vardır. Ve hiçbir şekilde de ışık yoktur dışarıda. Simsiyah karanlıktır


Bakın şu beynimizin içinde nasıl aydınlık, güzel bir dünya yaratıyor Allah. Ve ne kadar güzel üç boyutlu ses meydana getiriyor. En kaliteli teyp hangisi diye gittim geçenlerde, teyp almaya gittik. Yine hışırtılı, yine bozuk. Şu kafamızda oluşan müzik sisteminin kalitesini tahayyül dahi edemiyorlar. Adamlar, binlerce parçadan oluşuyor, binlerce mühendis çalışıyor. Koskoca alet var. Elde edilen ses hışırtılı ve bozuk ve iki boyutlu. Beynimizde olan ses üç boyutlu. Kullanılan malzeme ne kadar biliyor musunuz? Şu kadarcık et parçası. Toplam bir gram et ancak kullanılıyordur. Bir gramlık et parçasıyla elde ediliyor. Ve mercimek kadar yerde de o sesi duyuyoruz. Böyle harika bir sistem içerisindeyiz. 


Benim bu anlattığımı masonluk üst derecelerde sır olarak açıklıyormuş. Bunu bizim önden açıklamamız, yani bu mason sırrını açıklamamıza hayret ettiler masonlar. 


“Bu bir gizli sırrımızdı bizim” dediler, yani “masonluğun bir sırrıydı. En üst tabakada açıklanan bir sırdı” diyorlar bu maddenin hakikati, bu gerçeği. Bunu hissettirerek anlatıyorlarmış üst derecelerde. Yani 33 derecede. “Sen bütün dünyaya açıkladın” diyorlar. Daha başka sırlar da var bende de, zamanı gelince onları da açıklayacağım inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder