02 Ocak 2012

Komünist Propaganda


Bingöl’de AK Parti binasının önünde canlı bombanın patlaması hakkında:

Komünist terör hergün bir şeyle dikkat çekiyor. Çok önemlidir komünist propaganda açısından, çok önemli bir şey. Terör örgütü bir şekilde kendinden bahsettirir. 

Mesela Cumhurbaşkanımız oraya başkomutan sıfatıyla gitti, Güneydoğu’ya. Ona illet oldular. Acayip bir nefret hissettiler. Hemen büyük, çok geniş çaplı bir eylemle ona kendi kafalarına göre bir cevap verdiler, o tavra karşı. 

Geçen sefer de öyle, Genelkurmay Başkanı orası biri bizi gözetliyor mu ne? Bir ev yar ya. “Öyle gibi orası, Güneydoğu” falan dedi. Akıl almaz eylemler yaptılar, o konuşmaya karşı cevap olarak yaptılar. 

Gurur ve enaniyet çok şiddetlidir komünistlerde. Bu tip şeylerde mutlaka cevap vermek isterler. Canı pahasına da olsa cevap vermek ister. Enaniyet ve kibrinden, büyüklük hissinden.Bediüzzaman “nefsi firavunlaşmıştır” diyor. Müthiş bir enaniyet oluşuyor. 

Ama tabii kardeşlikle, barış sözleriyle falan, komünistler sadece güler ona yani. Acayip kızdırır onları. Sürekli barıştan, kardeşlikten, “mümin kardeşliği” diyor adam. Dini kabul etmiyor ki mümin kardeşi kabul etsin. Mümin kardeş, güzel. 

Sen kitapta Darwinizmi, materyalizmi anlatmıyor musun? Devletin kitapları Darwinizmi, materyalizmi anlatmıyor mu? Anlatıyor, tamam. Adam diyor ki “hangi din? Burada Darwinizm materyalizm anlatılıyor. Biz neyi savunuyoruz? Biz de Darwinizmi materyalizmi savunuyoruz” diyor. 

“Sen dinden bahsediyorsun, ben sana devletin kitabını getiriyorum. Bak burada Darwinizm, materyalist düşünce, diyalektik felsefe uzun uzun anlatılıyor. Ben sana ne anlatıyorum? Ben de diyalektik felsefeyi anlatıyorum, ben de Darwinizmi, materyalizmi anlatıyorum” diyor. 

Ne diyelim adama o zaman? Biz de diyoruz ki devletin kitaplarında yanlış yazıyor. Doğrusunu biz biliyoruz, anlatıyoruz. Onun için devletin bu duruma bir son vermesi gerekiyor. En azından cevabını vermesi gerekir, en azından. 

Bir protein tesadüfen meydana gelir mi gelmez mi, açıklaması lazım. Bilim adamlığının, bilimselliğin gereği değil midir bu? Bir proteinin tesadüfen meydana gelip gelemeyeceğini bilim biliyor, modern bilim biliyor. Açıklasın devlet işte. 

“Şimdi böyle şeyleri konuşuyorsun. Senhükümeti kızdırıyorsun. Sana bir şey yapacaklar” diyorlar bazı akılsızlar da. Sanki hükümet öyle çocuksu bir düşünce içerisinde. Hükümet son derece aklı başında, makul düşünen, mümin, muttaki bir topluluk. 

Dolayısıyla öyle bir vicdan çöküntüsü, öyle bir garip tavır beklemek veyahut onu düşünmek makul mantıklı bir şey değil. O şeytani bir vesvesedir. Çok yanlış. Çok isabetsiz bir düşünce. Çok mantıksız bir düşünce. 

Ama biz tabii hakkı her zaman beyan edeceğiz. Ben insanların hatırı için hareket etmem. Hak neyse onu söylerim, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder