02 Ocak 2012

Kaddafi'nin Linç Edilmesi


Libya’da da Müslümanlar’ı ezdirdiler, mahvettiler. O avanak kendininde ağzını burnunu kırdırdı. Döve döve kendisinin canının çıkmasına imkan hazırladı. Rezil herifler onları öldürenler de. Mesela aşağılıklar, video kamerayla onu çekiyor. Ne kadar vahşi, ne kadar acımasız insan tipi görünümü vermişler.“İşte Müslüman böyledir” imajı veriyorlar aptal herifler, pislik herifler. 

Adamı kan revan içinde bırakmışlar, rezilliğe bak. Senin orada adam öldürme yetkin var mı sığır? Adam orada teslim olduysa götürürsün devlete teslim edersin hayvan herif. Döve döve adam öldürülürmü? Bir de sırıtarak onun başında resim çektiriyor parmağını V işareti yaparak. Köpek herifler. Kudurmuş köpek gibi adama saldırıyorlar ve Müslümanları böyle kan dökücü ve vahşi olarak gösteriyorlar, zulüm ehli olarak gösteriyorlar.Böyle hayvanları adam etmek için uğraşıyoruz işte, inşaAllah. Fırsatçı köpekler. Zamanında şakşakçılığını, yalakalığını yapıyordunuz eşek herifler. Kaddafi’nin yağcılarıydılar,sahtekarca etrafında pervane gibi dönüyorlardı.Güçlü nerdeyse ona dönüyorlar. 

Onun güçlü olduğu dönemde yağcı, şakşakçı; zaafa düştüğündede adamı döve döve öldürüyorlar. Çok büyük bir zulümdür ve terbiyesizliktir. Hayvan herif, adam orada “teslim oldum” diyor; hukuk vardır, savaş hukuku vardır; teslim olduğunda bitti, esir edebilirsin, esir alırsın, o kadar. Döve döve adam öldürülür mü? 

Adam;“günahtır, yapmayın” diyor,daha hala dövüyorlar hayvan herifler. Bir de marifetmiş gibi yüzlercesi birden resim çektiriyor, videoya alıyor kahramanlık yapmışlar gibi. Çok büyük bir zulüm ve ahlaksızlıktır.

Onun yaptığıda çok çok büyük zulüm ve ahlaksızlık, alçaklık... ama onların yaptığı da çok büyük zulüm.

Sevgi ruhlarına işlememiş, muhabbet ruhlarına işlememiş, aşk ruhlarına işlememiş. Assın kessin, dövsün, pislik olsun, leş gibi koksunlar, kadınlar sakallı bıyıklı olsun, pislik bakımsız olsun; heriflerin saçı sakalı birbirine karışmış kaya porsuğu gibi pislik görünümünde olsunlar, döve döve adam öldürsünler, vahşi, pis, o sarı iğrenç dişlerini göstererek sırıtarak resim çektirsinler. Dünyaya Müslümanlığı böyle tanıtıyor bu hayvanlar. 

Bunların yaptığı tahribat, dinsizlerin yaptığı tahribatla kıyaslanmayacak şekilde büyük. Döve döve adam öldürülürmü?Adam;“teslim oldum” diyor, daha ne desin yani? Allah hidayet, akıl fikir versin. İşte ahir zamanda olmamızın,Mehdiyet’in alametleridir bunlar. Müslümanlar’ı bak böyle bu kadar vahşi, bu kadar acımasız ve bu kadar gaddar gösteriyorlar.

Paraya tamahen. Bak adama diyorki; “iki milyar” mı ne diyor“para vereceğiz öldürene” diyor ve paraya tamahen, kiralık katil gibi. Eskiden Amerikan filmlerinde olurdu böyle aranır adam ‘wanted’ diye. “Bulana şu kadar para”,“ölü veya diri”. Aynı hesap.

Müslüman her şeyi Allah rızası için yapar.Yakaladığında Allah rızası için esir edersin savaş hukukuna göre. Götür adalete teslim et.Sığır, alçak herif! Döve döve adam öldürülürmü? Kan revan içinde bırakmışlar. İnsan bakamıyor, resmine bakamıyor.Böyle vahşet, böyle zulüm olurmu? O ahmak deli de öyle; binlerce Müslüman’ı katletti, şehit etti.“Bu yobazlara niye ses çıkartıyorsun?” diyorlar,“niye sende onlar gibi olmuyorsun?” diyorlar.

Onların pisliği, onların görgüsüzlüğü, onların ahmaklığı gibi olmak haramdır Müslüman için. Müslüman akıllı, kaliteli, sevgi dolu, şefkatli, merhametli olmakla mükelleftir; adil ve akıllı olmakla mükelleftir

Hayvan gibi hayat olurmu? Bu sığırları, bu öküzleri adam etmek çok önemli. Onun için uğraşıyoruz inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder