02 Ocak 2012

Gerçek Müslümanlık


Müslümanlar kaliteli olacaklar; temiz, güzel, bakımlı. Hanımlarda öyle; temiz, bakımlı olacak. Delikanlılar temiz, bakımlı olacak. Öyle, hırpani kılıklı Müslüman olmaz. Leş gibi kokan, berbat, lafını sözünü bilmeyen, cahil, dünyadan bir haber, genel kültürü olmayan, görgüsü olmayan, kaliteden anlamayan, nezaketten anlamayan, bilimden sanattan hoşlanmayan, hayvan gibi içine kapalı, böyle ölü gibi Müslüman olmaz. 

Müslüman hayat dolu olacak, bakımlı olacak, güzel olacak, kaliteli olacak, klas olacak, dünyadaki en güzel şeyler Müslümanların olacak. En güzel araba, en güzel ev, en güzel mobilyalar, en güzel sözler, en güzel sofra takımları, en güzel kıyafetler, herşeyin en güzeli Müslüman’a layıktır. 

Öyle pis, kokuşmuş, rezil Müslüman tipi olmaz. Öyle aptal görünümlü, geri zekalı gibi,kendinide batıran, etrafınıda batıran zevksiz Müslüman türü olmaz. Müslüman coşkulu olacak,güzel huylu olacak, klas ve kaliteli olacak. Bakan hayran olacak.Diyecek; “bende Müslüman olsam” diyecek. 

Müslümanlıktan insanları soğuttular. Müslüman’ın özünü değilde kendi uydurdukları hurafelerle oluşturdukları pis, kavruk bir yapı meydana getirdiler, “Müslümanlık bu” dediler; insanları Müslümanlıktan kaçırdılar. Müslümanlığın özüne gelmiyorlar. 

Müslümanlığın özü nedir? Sevgi, barış,kardeşlik, dürüstlük, samimiyet, iyi niyet, affedicilik, cömertlik, koruyup kollamak, Allah(c.c.)’ı coşkuyla sevmek, Allah(c.c.)’tan hakkıyla korkmak.

Helaller haramlar;helallerin ucu bucağı yok, haramlar çok az, çok çok azdır haramlar.Öyle bir haram denizi meydana getiriyorlarki milyonlarca haram. Helaller ne kadar? Parmakla sayılacak kadar. Bilakis,helaller uçsuz bucaksızdır, çok fazladır helaller;haramlar parmakla sayılır, çok azdır haramlar. Müslümanlığı bambaşka gösterdiler dünyada.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder