02 Ocak 2012

Deprem ve Terör


Yine ahir zaman alametlerinden. “Hz. Mehdi (as) devrinde, kıyamete yakın devirlerde depremler sıklaşacak” diyor Peygamberimiz (sav). Hayret edecek şekilde sıklaştı. Biri bitiyor, biri başlıyor, biri bitiyor, biri başlıyor.

 “Anarşi ve terör çok artar” diyor Peygamberimiz (sav). “Haksız yere insanlar öldürülür, nahak yere insanlar öldürülür, insanlar artık canından bezerler, insanlar ölümü temenni ederler. O dereceye gelir” diyor.  “Tam böyle bir ortamda; her türlü imkân kullanılır, herkes denenir,hiçbir yol kalmadığı anlaşılır, hiçbir çözüm kalmadığı anlaşılır. Evlatlarımdan Muhammed Mehdi zuhur eder” diyor. Peygamberimiz (sav) ne diyorsa aynısını görüyoruz.

Rusya’da da büyük bir kitle komünizme karşıydı. Yüzde 5’lik komünist mevcudu yeterli oluyor komünist devrim yapılması için, komünist ayaklanma için yeterli oluyor. Onlar ancak fikirle durdurulabilir. Sivil toplum kuruluşlarının miting yapması, konuşması, toplanması hiçbir şekilde hiçbir şeyi değiştirmez. Gerekirse onlara da onlar eylem yapabilirler. Yani başlarına, başkanlarına da eylem yaparlar. 30 yıldan beri bölgede zaten sivil toplum kuruluşları daima karşı olmuştur PKK’ya. Ama PKK hiçbir şekilde dinlemez. Çünkü Marksist, Leninist, Stalinist yapılanmada zaten karşı koyanlar olur, istemeyenler olur. Buna rağmen onlar böyle bir mücadele içerisinde olurlar. Komünizmin ruhunu, mantığını, felsefesini bilmeyenler bu şekilde düşünüyorlar. Halbuki komünizmin mantığını, felsefesini bilenler bunun böyle olmadığını göreceklerdir, inşaAllah. Çünkü komünizmde halkın direnmesi de onlar için önemli değildir. Zaten“kapitalist sınıf” diyorlar onlar kendi kafasına göre, “çıkarlarına uygun olmadığı için, ağalar, toprak sahipleri, zenginler var güçleriyle karşı koyarlar” diyor. “Ama biz onları terörle ve şiddetle sindiririz” diyor. Başka görüşleri yok. Düşünce budur, mantıkları budur.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "23 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder