02 Ocak 2012

Fikri Mücadele'nin Önemi


(Emirdağ Lahikası 2, sayfa 24)

Evet, şimdi bak “milletin arzusuyla” diyor, İslam ahlakının serbestiyetine, Kuran’ın anlatılmasına vesile olan demokratlar, hem mevkilerini muhafaza hem vatan ve milletini memnun etmek çareyi yeganesi İttihat-ı İslam cereyanını kendine nokta-i istinat yapmaktır.”“İttihad-ı İslam’ı savunmalarıdır” diyor, “demokratların yapacağı en güzel faaliyet budur” diyor. “Eski zamanda İngiliz, Fransız, Amerika siyasileri ve menfaatleri buna muarız olmakla mani oldular.” Yani “İttihad-ı İslam istemiyorlardı” diyor, “İngilizler, Fransızlar, Amerikalılar siyasetlerine aykırı buldukları için engel oluyorlardı” diyor. 

Fakat şimdi menfaatleri ve siyasetleri buna muarız değil.”Bakın, çok önemli bu, “fakat” diyor “şimdi menfaatleri ve siyasetleri buna muarız değil”, karşı değil. “Belki muhtaçtırlar”, “İttihad-ı İslam’a muhtaçtırlar şu an” diyor. “Çünkü komünistlik, masonluk, zındıklık, dinsizlik doğrudan doğruya anarşistliği inşat ediyor, doğrudan doğruya anarşiyi meydana getiriyor” diyor. Dinsiz masonluk tabii. “Ve bu dehşetle tahrip edicilere karşı,” yani PKK’ya karşı, dehşetli tahrip edicilere karşı ancak ve ancak hakikat-i Kuraniye etrafında İttihad-ı İslam dayanabilir bunun dışında, İttihad-ı İslam dışında dayanamazsınız diyor. 

“Ve bu beşeri tehlikeden kurtarmaya vesile olduğu gibi”, bakın, bu beşeri tehlikeden kurtarmaya vesile olduğu gibi, “bu vatanı istidayi ecanipten ve milleti anarşistlikten kurtaracak yalnız odur”. Yani “dış müdahalelerden, yabancı işgalden ve terör ve anarşiden kurtaracak yalnız odur” diyor, İttihad-ı İslam’dır.

“Bu hakikate binaen demokratlar bütün kuvveti ile bu hakikate istinat edip komünistlik ve masonluk cereyanına karşı önlem almaları zaruridir”. Yani “komünizme karşı tavır almaları lazım” diyor. Nasıl alacak? Fikren alacak. Masonluğa karşı nasıl alacak, ateist masonluğa karşı, fikren alacak. Biz ne yapıyoruz? Fikri ateist masonluğa ve komünistliğe karşı fikren mücadele veriyoruz. 

Yani “saldırın” demiyor zaten Bediüzzaman, fikri mücadeleden bahsediyor. “Bir ezan Muhammedinin aleyhisselati vesselam, serbestiyetiyle kendi kuvvetlerinden yirmi defa daha ziyade kuvvet kazandılar.” Yani normalde kuvvetleri yoktu diyor demokratların, müthiş kuvvet kazandılar diyor. “Milleti kendilerine ısındırdılar, minnettar ettiler hem manen eski İttihad-ı Muhammedi’den aleyhi vesselam olan, yüzbinler Nurcularla eski zaman gibi farmason ve ittihatçıların, mason kısmına karşı ittifakları gibi şimdi de aynı İttihad-ı İslam’dan olan Nurcular, büyük bir yekun teşkil eder. Ve demokratlara bir nokta-i istinattır.

Demek ki iman hakikati anlatan, felsefi olarak komünizmi yıkanlar, hükümetlere nokta-i istinat oluyor.Yoksa hükümet, hükümetlik yapamaz, iktidara da gelemez, kazanamaz da. AK Parti de, iktidara gelmesinin sebebi, dindarlardır ve bizim yoğun, Darwinizme, materyalizme karşı bütün Anadolu’da yaptığımız faaliyetlerdir

Bunu Doğu Perinçek de söyledi, Aydınlık Dergisi’nde açıkladı. “Adnan Oktar’ın” dedi, “Adnan Hoca’nın yaptığı Anadolu’daki faaliyetler sonucunda AK Parti iktidar oldu” dedi. Açıkça söyledi.Yani sosyolog gözüyle, bilim adamı gözüyle samimi teşhisini koymuş. Yoksa Darwinizmi, materyalizmi yıkmadan sağ durduk yere, “selamün aleyküm ben geldim” derse, iktidar olamaz.Öyle bir şey olmaz. Müsaade de edemezler, gelişemez de. 

Darwinizmin ve materyalizmin felsefesi yıkıldığı için ''sağ'' iktidar olabiliyor. 




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "26 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder