02 Ocak 2012

Deccalsiz Mehdiyet Olmaz!

Deccalsiz Mehdiyet olmaz. Biz Hz. Mehdi (as) koluyuz. Bütün arkadaşlarımız da, Müslümanların tamamı Hz. Mehdi (as) koludur. Hz. Mehdi (as) kolunda deccal mutlaka şarttır. Nasıl mesela bir kağıt olmadan yazı yazılamıyorsa mutlaka bu o zıtlığı meydana getirmek için ihtiyaç olarak yaratılır. Mesela iyi ile kötü, güzel ile çirkin, negatif-pozitif. Mutlaka zıttı ile yaratılıyor. 


Müslüman da mutlaka zıttı ile yaratılır. Mutlaka deccaliyle yaratılır. Mesela her Peygamberin mutlaka deccali olur. Allah Kuran’da belirtiyor. “İns ve cin”iki tane deccali oluyor.Hem cin deccali oluyor, hem insan deccali oluyor her Peygamberin. Mesela Hz. Mehdi (as)’ın da hemcin, hem insan deccali vardır. Cin deccaliyle de mücadele eder. İnsan deccaliyle de mücadele eder Hz. Mehdi (as). 


Ama Mehdilerdeki ve Peygamberlerdeki deccaller çok şedit oluyorlar. Çok muazzam oluyor. Mesela dünya çapında bir güç şu an deccal, Hz. Mehdi (as)’ın karşısında. Onun için Hz. Mehdi (as) hateme veli, ekmel-i velayettir. Gelmiş geçmiş en büyük veli olmasının nedeni budur. Tevrat’ta Hz. Mehdi (as)’dan bu kadar kapsamlı bahsedilmesinin nedeni de odur. 


Çok zorluklarla karşılaşılmasının nedeni de ins ve cin bütün deccal orduları üstüne gelecektir. Yani Hz. Mehdi (as) sırf insanda oluşan deccal ordularıyla mücadele etmiyor.  Aynı zamanda cin deccal ordularıyla da mücadele ediyor. O yüzden çok güçtür görevi. O Hz. Mehdi (as)’ın bilinmeyen bir yönüdür. Gizli bir yönüdür.Allah ile O’nun arasında özel bir şeydir. Çünkücin daha da azgın bir mahluktur. Daha sinsi bir mahluk. Çünkü insanı görmek mümkün. Cin istediği gibi hareket edebilen, yaklaşma gücü yüksek olan, nüfuz gücü yüksek olan bir varlık. Maddenin içinden geçer. İnsanın hiç ummadığı, tahmin edemediği yerlerde bile karşısına çıkabilir. Yani insanları etkileyerek karşısına çıkar. Mesela karşısındaki insanın gücünü alabilir, unutkanlık verebilir, onu saldırganlaştırabilir, onu vahşileştirebilir. Ve Dolayısıyla Mehdiyet’in üstüne onu salar. Biz de Hz. Mehdi (as) talebeleri olduğumuz için hem ins, hem cin deccal ordularıyla mücadele ediyoruz. Mesela cin deccal orduları bütün Müslümanları şu an hipnoz yapıyor dünya çapında


Bu deccalliğinin bir gücü olarak bunu gösteriyor. Allah vesile ediyor. Mesela 1,5 milyar Müslüman alemi esir vaziyette. Deccal hipnoz yaptı. Kendileriyle uğraşıyor, birbirlerini kırıp geçiriyorlar. Libya’da birbirini kırıyor, Fas’ta birbirini kırıyor, başka yerde birbirlerini kırıyorlar. Mahvediyorlar, o ona düşüyor, o ona düşüyor, o ona o ona düşüyor. Gidiyorlar Hıristiyanlara saldırıyorlar, gidiyorlar Musevi’ye saldırıyorlar. Canlı bomba oluyorlar. Şiilere saldırıyorlar. Şiiler gidiyor Sünnilere saldırıyor. 


Ama en şiddetli saldırıyı ahmak deccal ordularının ins ve cin takımı olarak Hz. Mehdi (as)’a yapacaklardır. Hz. Mehdi (as) ve talebelerine. Derecelerine göre olacaktır. En şiddetli saldırı Hz. Mehdi (as)’adır. Sonra takva olan talebelerinedir. Sonra derece derece azalır. İmtihan için bu şarttır, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder