02 Ocak 2012

Aleyhte Konuşanlar


(“Çevremde, sizin aleyhinize, Fethullah Hocamız’ın aleyhine ve diğer alimlerin aleyhine konuşuyorlar” diyen izleyiciye cevap)

Şimdi şeytan ne yapacak biz faaliyet yaparken? Alkışlayacak mı bizi şeytan? Ne yapması gerekir? Saldıracak bize şeytan zaten. Münafıklar ne yapacak? Alkışlayacak mı? Saldıracak.

Kafirun ve kafirat, münafikun ve münafıkat niçin yaratılmıştır? Müslümanlara saldırmak için yaratılmıştırO alçaklar görevini yapacak, biz de İslam’ı, Kuran’ı yayarak görevimizi yapacağız. 

Bunda şaşıracak ne var? İt kopuğun görevidir o. “İt ürür, kervan yürür” derler. Yapacak o görevini. 

Biz de Mehdiyet görevimizi yapacağız bütün Müslümanlar. Deccal de, deccaliyet görevini yapacak. “Deccal orduları harekete geçti size karşı”diyorsun. Mehdiyet kolu olduğumuz için, deccaliyet harekete geçecek tabii ki. Biz Mehdiyet kolu olamayız o zaman Deccaliyet harekete geçmezse. 

“Deccal sizin aleyhinize konuşuyor” diyor. Deccal bizi överse, biz de deccal oluruz o zaman. Deccal bizim aleyhimize konuşacak. Şeytan bizim aleyhimize konuşacak. O zaman biz Mehdi (a.s) kolu oluruz. 

Mehdiyetin şerhi, alameti ve damgasıdır o. Küfrün bize saldırması, münafıkların saldırması, dalaletin saldırması. Buradaki gördüğün bütün kardeşlerin Mehdi (a.s) koludur. Mehdi (a.s) cemaatidir. Mehdi (a.s) topluluğudur. Fethullah Hoca, İskender Paşa, Adıyaman Cemaati hepsi Mehdi (a.s) koludur inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "26 Ekim 2011" tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder