02 Ocak 2012

Ahir Zaman ve Garip Olaylar


Deprem Dairesi Başkanlığının, Van Depremi için “sebebini anlayamadık” demeleri üzerine:

Kardeşim, gariplikler çok da, gören göze. Göz görmüyorsa garipliği, o zaman o adam için pek bir şeyin anlamı olmuyor. Gören göz için. 

İstanbul depreminde de oldu. Dediler ki “bir gariplik var; İstanbul’a dokunmadı”. Fay hattı devam etmesi lazım normalde İstanbul’un altından. “Atladı, dokunmadı. Avcılar’dan çıktı” diyorlar. Adalara kadar geldi. Orada birden duruyor. Deprem kimi gördü de durdu acaba? Neyi gördü de durdu acaba?  Hiç dokunmuyor. Alttan geçiyor, Avcılar’dan devam ediyor. 

Nereden biliyorsun Avcılar’dan devam edeceğini? Nereden biliyorsun Adalar’da duracağını? Kim var İstanbul’da da rahatsız etmek istemedin? Neyi gördün? Deprem şuurlu bir varlık değil, Allah’ın emrinde.  Allah ona ne dediyse onu yapıyor. Allah “dokunma, geç oradan” diyor. Dokunmuyor,geçiyor. 

Mucize olduğu halde özellikle üstünde durmadılar. Çünkü metafizik bir şey.  İnsanların inancını arttıracağı için, imanlarını arttıracağı için ve Mehdiyet’le bağlantı kuracakları için bazı bilim adamları konuyu geçiştirmeye çalıştı. İçin için daha hala hayret ediyorlar, anlayamadılar. Metafizik bir olay oldu. Van depremi de metafiziktir. Bak,“bir gariplik var” diyorlar. 

Mehdiyetle bağlantılı da onun için. Çok büyük olaylar olacak yine, peş peşe önümüzdeki günlerde. Yine garip olacak, yine hayret edeceksiniz.Ta ki  “evet, Hz. Mehdi (as) varmış” diyene kadar. “Hakikaten Hz. Mehdi (as) hakmış” diyene kadar olaylar devam edecek. Çünkü Allah, Mehdiyet’e dikkat çekiyor sürekli. 

Her olay Mehdiyet’in etrafında dönüyor şu an dünyada. Mesela Obama iktidara geliyor. O da Mehdiyet’in çevresindedir. Mesela İsrail devleti kuruldu. Mehdiyet vesilesiyle kurulmuştur. Mehdiyetle bağlantılıdır. Mesela Sanhedrin Meclisi kuruldu. Hiç yapılmayan bir şey. Bu yüzyılda yeni yapıldı. O da Mehdiyetle ilgilidir. Hz. Mehdi (as)’a tabi olmanın, Musevilerin Hz. Mehdi (as)’a tabi olmasının, Kral Mesih’e tabi olmasının zeminini Allah oluşturuyorBak, dünyanın her yerinden topladı getirdi onları İsrail’e Allah. Amaç onları Hz. Mehdi (as)’a tabii etmek, Hz. Mesih (as)’a tabii etmek. 

Birbirinden harika olaylar oluyor herkesin gözü önünde. Bir kısım insanlar uyuşturmaya çalışıyor insanları, hipnoz etmeye çalışıyorlar. “Aman aman dikkatinizi dağıtın, orada bir şey yok, bir harikalık yok. Dünyaya dikkatinizi verin. Orada bir şey yok.” Ama nereye kadar? Öyle harika olaylar olacak ki insanın takati yetmeyecek.  Hiçbir insanın takati yetmeyecek. 

Mehdiyet’i kabulden başka bir yol kalmayacak, inşaAllah. Yavaş yavaş olaylar oraya doğru gidiyor, inşaAllah. Ama daha 2012’ye bile girmedik. Bakın 2012’ye, birseyredin. Başında, ortasında, sonuna doğru neler oluyor bir bakın. Bu kaydı da saklayın. “Demiştiniz” diyorsunuz sürekli çünkü.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder