02 Ocak 2012

İmanlı Millet, Kahraman Ordu!


Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda, şehitler için yapılan saygı duruşundan sonra gençlerin Salavat getirmei hakkında:

Allah Allah. Görüyor musun imanlı Türk gençliğini? Görüyor musun Müslüman gençliğimizi, koç yiğitleri? O tekbir getiren güzel dillerine Allah bereket versin. Her yerde o tekbiri okumayı Allah onlara nasip etsin. Helal olsun koç yiğitlerime. Görüyor musun Mehdiyet’in tecellilerini? 30 sene önce böyle bir şey duyabiliyor muydunuz?

“İmanlı millet, kahraman ordu” diyor Bediüzzaman. “Hakikat hali göreceği ve dehşetli komitenin tahribatını tamire çalışacağı rivayetlerden anlaşılıyor” diyor, hadislerden. İddia edilen Ergenekon terör örgütünü kastediyor Bediüzzaman. 

“Bu dehşetli komitenin, bu deccal komitesinin dehşetli tahribatını tamire çalışacakları anlaşılıyor rivayetlerden” diyor. Ama bak “imanlı millet, kahraman ordu, Kuran’ın ışığıyla hakikat hali göreceği” diyor. Şu an o oluyor işte. Mehdiyet yeri göğü inletiyor. Hepsi Hz. Mehdi (as) talebesidir orada tekbir getirenlerin, maşaAllah. Belki haberleri bile yok. Belki haberi olanlar var. Ama Allah hepsini Hz. Mehdi (as)’a talebe etti, maşaAllah.

MaşaAllah, bunlar hep Hz. Mehdi (as) üslubu, Mehdiyet üslubu. Bak, İttihad-ı İslam yeri göğü inleterek geliyor. Tekbirlerle geliyor, inşaAllah. Laik, modern, Atatürkçü, aydın, çağdaş, bilimsel, sanata, estetiğe, güzelliğe değer veren, aklı hür, vicdanı hür güzel bir nesil geliyor. Mehdiyet’in özetidir bu. 

Allah’tan korkan, İslam’a, Kuran’a aşık, Resulullah (sav)’a aşık koç yiğitler geliyor. Titresin PKK, titresin iddia edilen Ergenekon terör örgütü. 

Hıristiyan’ı da bağrımıza basacağız, Musevi’yi de bağrımıza basacağız. Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, hepsi kardeş olarak, Şii’siyle, Caferi’siyle, Sünni’siyle İttihad-ı İslam’ı oluşturacağız, inşaAllah. 

Dünyanın en modern, en güzel medeniyetini kuracağız, inşaAllah. Tarih böyle medeniyeti yazmamış bunu göreceksiniz, inşaAllah. Böyle güzelliği yazmamış bunu göreceksiniz. 

Yüzler gülecek, yüzlere neşe gelecek. "Allah keşke biraz daha ömrümü uzun etse” diyecek insanlar. “Mezardakiler bile imrenecek” diyor Peygamberimiz (sav), inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Ekim 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  
adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder