01 Eylül 2011

İttihad-ı İslam


Bediüzzaman Hazretleri İttihad-ı İslam’ın kuruluşuna “Benim gücüm yok, imkanım yok, benim yaptığımla mı dünya kurtulacak” mantığıyla destek çıkmayanlara şöyle cevap veriyor. Bir de; “zaten deccal de gelmiş, Hz. Mehdi (as) da gelmiş, her şey bitmiş, artık kıyameti bekliyoruz, ne gerek var” diyenler var. “Biz zarar vermiyoruz fakat menfaat vermeye de iktidarımız yok, onun için ‘mâzuruz’ diye böyle özür beyan etmeyiniz.” diyor Bediüzzaman. ”Bu özrünüz kabul değil, tembelliğiniz  ve nemelâzım deyip çalışmamanız ve İttihad-ı İslam ile hakiki" gerçek İslam Birliği ile "gayrete gelmediğiniz sizler için gayet büyük bir zarar ve haksızlıktır (Hutbe-i Şamiye, 48) diyor Bediüzzaman. Şu an bazıları bunu yapıyorlar.

O kadar büyük olaylar oluyor ki, Mehdiyet o kadar aleni gelişiyor ki en kör gözler bile görecek hale geldi. Debeleniyor bazıları ama debelenmeyle olmuyor. Allah o kadar açık ve net gösteriyor ki, “Hz. Mehdi (as) geldi, İsa Mesih geldi, uyanın, aklınızı başınıza alın, İslam ahlakı dünyaya hakim oluyor” diyor Allah. “Anlamazsanız anlayacağınız hale getireceğim” diyor Allah. Dikkatlice dünyaya bakın, görürsünüz. Nasıl Allah gururlarını kırıyor. Nasıl burunlarını kırıyor, nasıl mecbur oluyorlar İslam’ı, Kuran’ı anlamaya. Mesela şimdi İngiltere’de otobüslerde deccaliyete müthiş bir cevap oldu. Deccal başka türlü söyledi. Biz de güzelini söyledik. Deccal ne yaparsa fikri bir misillemeyle cevap veriyoruz. Tuğyan ve delalete karşı coşkun bir gayretle ilmi mücadele veriyoruz inşaAllah.

Hz. Hızır (as) kol geziyor dünyada. Cenab-ı Allah dünyayı her yerden uyarıyor. Ama bakın, aklın ihtiyarını almıyor. Dikkatli bakmayanlar fark edemiyorlar. Ama herkesin bir uyanma şekli vardır. Kimi hafif bir müzikle uyanır, hafif bir rüzgarla uyanır, kimine ismiyle bağırırsın; onda uyanır. Kimini gider biraz sallarsın, kimini ayağa kaldırırsın, yine uyanmaz. Böyle tipler var. Biz herkesin anlayacağı şekilde uyandıracağız. Ve Allah uyandırmaya devam ediyor. Cenab- Allah bizleri de vesile ediyor inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''28 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder