25 Eylül 2011

Türk-İslam Birliği ve İsrail


“Türk İslam Birliği olduğunda İsrail bizimle savaşmaz mı” sorusuna yönelik:

Bu insanlar şefkate muhtaç, dostluğa muhtaç insanlar. Hep nefret görmüşler, hep ezilmişler, hep aşağılanmışlar, hep dövülüp sövülmüşler.  Müslümanlar onlara şefkat merhamet gösterip bütün İslam âlemi, bir buçuk milyar, bağrına bassa, “sizi koruyacağız kollayacağız” deseler, “istediğiniz gibi hürsünüz” deseler adamların nesine lazım kardeşim? Deli mi adamlar, niçin yapsınlar? Yaparsa ayrı, onu yapanların cevabı verilir, öyle bir konu olmaz ayrı mesele de. Fakat adil olan şefkatli davranmaktır, yani şefkat merhamet gösterilmesidir, koruyup kollanmasıdır.
Allah mümin olanlara, iyi insanlara, güzel insanlara her türlü nimetini bahşeder. Onlara hayırlar ihsan eder, onlara gönül ferahlığı ihsan eder. Sağlık, esenlik ihsan eder. Zenginlik, bereket ihsan eder. Bazen de zorluklar ve acılarla onu imtihan eder Cenab-ı Allah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''12 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder