28 Eylül 2011

Komünistle Pazarlık Olmaz!

Komünistle hiçbir zaman için pazarlık olmaz. Komünistin amacı komünizmin dünyaya hakimiyetidir. Bu konuda adama “evet” dersen seninle anlaşır. Bu konuda “hayır” diyorsan var gücüyle savaşır. Bu kadar. Komünizmle bilimsel mücadele yapılır, bilimsel. Nuray Mert güzellik yapacaksa Darwinizm’in geçersizliğini anlatsın. Anti Leninist, anti Marksist gazetesinde yayınlar yapsınlar. Çözüm bilimsel çalışmadır. Komünizme karşı ver-kurtul politikası olmaz. 


Komünizm senden sürekli bir şeyler ister. Nereye kadar? Komünizm dünyaya hakim oluncaya kadar. Bunu yapmazsan da seninle savaşır. Bu kadar. Komünistin amacı bellidir. Proletarya devrimi fikri hakimdir. O devrim için zemin hazırlar. “Akan kan denizinin ufkunda bir kızıl güneş doğacak” diyor adamlar. Hedef budur. Komünizmin hakimiyetidir. Nereye anlaşıyorsun? Anlaşma olmayacağı belli. Dünyada nerede anlaşma olmuş? Lenin çıktığında Çarlık anlaşabildi mi onunla? Anlaşamadı. Çarın çoluğunu, çocuğunu da katlettiler, sarayını da yıktılar. Bütün sistemi tarumar ettiler komünizm oraya hakim oluncaya kadar. Sonra da dediler ki “daha feodal sistemden birden bire komünizmde geçtik, bu işi beceremedik. Komünizmi geri alalım” dediler. Geri vitese takıp komünizmi kaldırdılar. “Önce kapitalizm aşamasını yaşasın, sonra komünizmi getirelim” dediler. Yani komünizminden adamlar vazgeçmiş değil ki. Yani ekonomik krizi çıkartmalarının nedeni zaten komünizme zemin hazırlamaktır Avrupa’da. Yani “tek çözüm komünizm” dedirtmek için yapıyorlar. Öyle bir şey yok. 


Diyorlar ki “Abdullah Öcalan’ı bırakın.” Nasıl olacak bu iş? Sonra “cumhurbaşkanı yapın” diyorlar. “Sonra bağımsız devlet kurulsun, sonra ordusu olsun, Türkiye de para versin” diyorlar ayrıca, “para versin” diyorlar. “Sonra İran bölgesinde de bir Kürt devleti oluşturalım, Suriye’de de, Irak’ta da oluşturalım. Bunların hepsini birleştirelim. Büyük bir komünist Kürt devleti oluşsun, Kuzey Kore ve Çin’le de işbirliği yapsın, Nükleer başlıklı silahlarla donansın ve devrim ihracı da yapsın. Komünizmi dünya çapında dünyaya hakim etsin.” Yanlış. Ver-kurtul politikası olmaz. Bu aczi kabul etmek demektir. Sen komüniste yenildiğini kabul edersen o zaman hapishanelerdeki garibanların suçu ne? 


Demek ki gücü olan, dişi olan devlete diz çöktürecek, öyle mi? Ondan sonra hapisten de çıkacak, istediğini yapacak. Devlet de diyecek ki “siz eğer kuvvetliyseniz, bana diz çöktürüyorsanız ben sizin dediğinizi yaparım ama siz zayıfsanız, gücünüz yoksa olay değişik.” Bunu demez devlet. O zaman adil devlet, devlet olmamış olur o zaten. Devlet yenildi mi devlet olmaktan çıkar zaten. Devlet acze düştü mü devlet olmaz artık. Burada devletin aczini istiyorlar, diz çökmesini istiyorlar. Böyle bir şeyi Atatürk kabul etmedi. Türkiye’yi işgal ettiler, her yerini işgal ettiler. Dediler “biz manda idaresi kuralım, sizi biz idare edelim” dediler. Atatürk adamlara nal toplattı. Delikanlıca çıktı, saydırdı böyle. Tozlarını dumanlarına kattı. Şimdi Atatürk’ten sonra Hz. Mehdi (as) çıkıyor işte. İlimle, bilimle nal toplatacak, nal. Öyle kimseye kabadayılık yaptırmaz Hz. Mehdi (as). 


Devlete kabadayılık yaptırmaz, millete kabadayılık yaptırmaz, pazarlık mazarlık da olmaz. Ne pazarlığı? Bu işleri bırakacaklar. Devletin bir ciddiyeti, kişiliği vardır, onuru vardır, yüceliği vardır. Milleti temsil eder. Devlet bir terör mafyasına yenilirse “tamam senden ben korktum, seni bırakıyorum” derse o terör mafyası ikinci tehdidini koyar. Üçüncüde zaten devlet, devlet olmaktan çıkar, ondan sonra saygınlığı da kalmaz. O zaman adalet de kalmamış oluyor. O zaman hapiste yatan insanlar nedir, onların konumu ne olmuş oluyor? Onlar gücü yetmediği için hapiste yatacaklar, öbürü kabadayılık yaptığı için dışarı çıkmış oluyor. Orada devlet kalır mı ortada? Yanlışım varsa söylesinler.


Mısır, Ürdün, Suriye hep dinsizlerin elindeydi. Filistin de zamanında komünistlerin elindeydi. İsrail alayını ezdi. Darmakeşan oldular, tozlarını dumanlarını birbirine kattı. Mısır’ı falan toz duman etti. Ordu dinsizdi Mısır’da. Büyük bölümü dinsizdi. Allah’sız, Kitap’sız orduydu. Deccalin etkisi altındaydılar. Suriye’de de halen deccalin etkisi altındadır ordu. Hep komünisttir. Allah’sız, Kitap’sızdır büyük bölümü. Türk ordusu dindardır. Bak, kimse de kabadayılık yapamıyor. Bütün mesele dindarlıkla ilgilidir, Allah’a, Kitap’a inanmakla ilgilidir.Dinsiz bir ordu mağlup olur. Allah’sız, Kitap’sız ordu mağlup olur, diz çöker, zavallı konuma düşer, acizleşir, yalvaran konuma gelir, savaş gücünü kaybeder, delikanlılığını kaybeder, yiğitliğini kaybeder, fedakar olamaz, korkak olur, eli ayağı boşalır düşmanı gördü mü. Bölgede yiğit ve delikanlı ordu Türk ordusudur. İran ordusu da dindar olduğu için nispeten iyidir inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''25 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder