28 Eylül 2011

Hz. İsa Mesih ve Hz. Mehdi


Seyyidina İsa Mesih (as) ve Hz. Mehdi (as) görevde şu an.  Bazılarının kafasının alamadığı bir konu var. Bu gelişmeler beşeri kafayla olmuyor zaten şu an.  İnayet var, bir olağanüstülük var. Bütün Avrupa çöküyor. Türkiye ekonomide sıçradı. En ileri ülke haline geldi. Bir fevkaladelik var. En azılı komünist çete Müslüman Türk Milletine musallat oldu. Harikadır bu. İddia edilen Ergenekon Terör Örgütünün en azılıları Türkiye’den çıktı. Bu da bir harikadır. 

Hz. Mehdi (as) Türkiye’den çıktı. Başka şeyler de var. Ama şimdilik bu kadar söyleyeyim. Hızır (as) Mardin’de, Urfa’da, Siirt’te. Bunları da söyleyeyim. Söylenecek daha çok şeyler var. Her şey hayırla oluyor, her şey hikmetle oluyor. 10 yıl sonra hikmetlerini açıklayacağım, hayretler içinde kalacaksınız olayların hikmetini açıklayınca. Hızır’ın neyi niçin yaptığına çok şaşıracaksınız.

Hz. Ayşe’ye soruyorlar, “Peygamberimiz (sav)’in sünneti neydi?” diyorlar. “Kuran’dı” diyor. Ömrü boyunca Kuran’a uymuştur Peygamberimiz (sav). Kendi kafasına göre bir şey yapmamıştır inşaAllah. Müşrikler çekmeye çalışmıştır Peygamberimiz (sav)’i ayette de var. Asla kabul etmemiştir Peygamberimiz (sav).
Hz. Mehdi (as)’ın siz bilmediğiniz bazı vasıflarıyla karşılaşacaksınız. Acayip şaşıracaksınız. Sırf dış olaylardan kaynaklanmıyor Hz. Mehdi (as)’ın büyüklüğü İnşaAllah. Hz. Mehdi (as)’nin 3 dakikasına, 2 dakikasına bile dayanamaz insan. Normal bir insanın dayanabileceği gibi değildir. Hz. Eyüp’te de öyledir. Hz. Eyüp’ün 5 dakikasına, 2 dakikasına bir insan dayanamaz. Bunlar sonradan öğreneceğiniz özellikler İnşaAllah.

 (Hz. Mehdi (as)’ın hep olduğu yaştan daha genç görüneceği hadisle ilgili)

Ama hurafe tarzında değil tabii bu. Yani normal bir insandır. Mesela 60 yaşına gelecek, 40 yaşında gibi görünecek. 70 yaşına gelecek yine 40 yaşında gibi olacak. Dinç olacak. Ona hadis dikkat çekiyor. Yoksa yüzlerce sene mağaranın içerisinde hayalet olarak yaşayıp bir anda insanların karşısına insan olarak çıkacak anlamında değildir. Hakkı hurafeye çevirmek zulümdür. Hakkı hurafeye çevirmeyecekler. Hurafe İslam’a saldırmak demektir. Şeytanın safında olmak demektir. Allah esirgesin. Kasten yapmaz hiçbir Müslüman bunu ama akıllı hareket etmek Müslüman’ın boynunun borcudur.

 “70000 sarıklı yobaz Hz. Mehdi (as)’a karşı deccalin safında mücadele edeceklerdir” diyor Peygamberimiz (sav) hadiste. Yani “Hz. Mehdi (as) yoktur” diyecekler, Hz. Mehdi (as)’ı bir şekilde ortadan kaldırmaya yönelik faaliyet içinde olacak 70000 tane yobaz. Net hadis.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''24 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder