29 Eylül 2011

Bediüzzaman ve Gelecekteki Olaylar


Bediüzzaman 1971’deki olayları 20 yıl öncesinden bildiriyor.

De ki: Sabahın Rabbine sığınırım. Yarattığı şeylerin şerrinden, Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, Düğümlere üfüren-kadınların şerrinden, Ve hased ettiği zaman, hasetçinin şerrinden.”
Bu ayetten Bediüzzaman çıkarıyor. 1971’de komünist anarşi başlayacak diyor Bediüzzaman.

“…inkar edenlerin velileri ise tağut'tur.” (Bakara Suresi, 257)
Bediüzzaman “tağut” batıl fikir sistemi kelimesinin ebced değerinin 1417 yani miladi 1997 yılını verdiğini belirtmiş ve bu tarihte tağutun yani deccaliyetin batıl ve inkarcı sistemin dünya çapında azgınlaşacağını ve şiddetleneceğini belirtmiştir. Ayrıca tabii o devirdeki Türkiye’deki olaylara da dikkat çekmiş oluyor Bediüzzaman. 1997’de biliyorsunuz 28 Şubat darbesi yapılmıştı. Bir yönüyle de ona baktığını belirtiyor Bediüzzaman inşaAllah. Ki çok zor durumda kalmıştır Müslümanlar o devirde. Çok mağdur oldular. Ayrıca ona da işaret ettiğini belirtiyor inşaAllah.

Bediüzzaman’ı nasıl unutturmaya çalışmışlar. Yeri göğü inleteceğim. Bediüzzaman’ın bu güzel anlatımlarını herkese duyuracağız inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''25 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder