14 Eylül 2011

Hz. İsa ve Havarileri


“Hz. İsa (a.s.)’ın geçmişteki gibi havarileri olacak mı?” sorusu üzerine:

İsa Mesih’in evet Havas, seçkin talebeleri olacak. Ama eski havarileri yeniden ruh verilip canlanacak, değil. Vefat etti talebeleri. Hz. İsa (as) vefat etmedi. Allah Katına alındı. Cismiyle, bedeniyle, ve ruhuyla başka boyuta alındı. Boyut denen şey bir milim değil. Milimetrenin yüz binde biri, milyonda biri değil. Değişik bir şeydir boyut. Hemen iç içeyiz. O boyuttan buraya, dünyaya geliyor başka bir boyuttan. “Aaa” diyecekler, “bu kim?” Üstü başı, “siz kimsiniz?” diyecekler. O Aramice konuşuyor, bilmez. O zaman diyecekler, “hafızasını kaybetmiş bir insan herhalde” diyecekler. Yani hafızasını kaybettiğini düşünecekler önce. Sonra yüzüne bakınca görünüş, olayın şekli, “bu” diyecekler, “Hz. İsa (as) olmasın” diyecekler. “Hz. İsa (as) mı acaba?” diyecekler. Bir de bakacaklar zekası, üslubu, aklı, konuşması, kısa sürede yabancı dilleri öğreniyor, şakır şakır İngilizce, Türkçe. Hepsini bilecek yabancı dillerin, çoğunu bilecek. Kuran’ı ezberliyor. Bir okuyuşta Kuran’ı ezberliyor. Bak abartmıyorum yalnız dikkat edin. Kuran’ı böyle okuyor. Bir kere ama tek bir kere okuduğunda su gibi ezberler. Tevratı, İncil’i hepsini bilecek, inşaAllah. Diyecekler, “bu Allah-u Alem o.” “Havas ve seçkinleri” diyor. Havas ve yakın talebeleri. Mukarreb yani yakın olanlar, havası “Allah-u Alem o” diyecekler. Ama yani mazlum mesela oturur, yerde oturur. Yemek yer, sohbet eder. Konuşur, uyuyor. Tabi insani olarak mesela hasta da olur. Grip oluyor, nezle olur, inşaAllah. “Allah-u Alem o” diyecekler. Ama bakacaklar ki sürekli başarı, sürekli başarı, Hıristiyan alemini Müslümanlığa davet ediyor. Hakikaten başarılı oluyor. Yani “Allah-u Alem o” diyecekler.

Hz. Mehdi (as)’da da öyledir. Hz. Mehdi (as) yavaş yavaş, yavaş yavaş inkişaf edecek. “Ya” diyecekler, “buna masonlar destek oldu. Yahudiler-Siyonistler de destek oldu. Amerika destek oldu. Rusya destek oldu. Çin’le de bir şekilde bağlanmışlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diyecekler şeytan takımı. Yani “planlamışlar zaten ortalık da boştu. Komünizm zaten ezildi. Ekonomik kriz de vardı. Müslümanların da üzerine gittiler, ezdiler onları. Müslümanlarda da işte ‘Arap baharı’ diye bir olay organize ettiler.” Efendim, “onu da Hz. Mehdi (as) baharına çevirdiler. Bir tane de bu şahsı ayarlamışlar.” diyecekler. İblis takımının yöntemi bu olacaktır. Müslümanlar da “hay maşaAllah koç yiğidimize” diyecekler. “Allah-u Alem o” diyecekler. Bak, iblis takımının ne diyeceğini de söylüyorum. “Masonları ayarlamış” diyecekler. “Yahudileri de ayarlamış. Hıristiyan alemini de ayarlamış. George Bush falan hepsini ayarlamış. Rusya’yı da Putin’i de ayarlamış” diyecekler. “Tamam, olacağı buydu” diyecekler. “Şimdi adama karşı gelsek bize ne yapar ki” diyecekler. “En iyisi ses çıkartmayalım. Ne diyorsa ‘ha’ diyelim” gibisinden.

Çünkü Hz. Mehdi (as) Kuran’la hareket edecek. İtiraz da edemiyorlar. Bütün ulemayı, alimleri de toplayacak. Meclis haline getirecek. Yani büyük üç yüz-beş yüz kişilik ulema meclisi kuracak, Hz. Mehdi (as). Onlara da danışıyor. İtiraz edecek halleri de yok. Nasıl itiraz etsin? Danışıyor da aynı zamanda. Ama ulema zaten Hz. Mehdi (as)’ın hükmünün aksini yapmaz. Onu söyleyeyim. Dediğine, “doğru söylüyorsun” diyecekler. “Allah razı olsun.” Belki teknik bazı şeyler varsa yanlışlık onları uyarabilirler. “Şunlarda bir şey var efendim” derler. “Arapça’da şu kelime şu anlama gelir.” Çünkü Hz. Mehdi (as) Arapça bilmiyor. Ulemanın yardımı olacağını Bediüzzaman söylüyor. “Bütün ulemanın ve bütün evliyaların iltihaklarıyla” diyor. “O vazifeyi uzmayı yapmaya çalışır” diyor. Yani bu olay net, açıkça söyleyeyim. “Olacak, olacak” diyorum. Göz göre göre herkesin gözü önünde bütün Türkiye’nin, dünyanın gözü önünde Mehdiyeti cayır cayır göreceksiniz.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''7 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder