25 Eylül 2011

Hükümet ve Mehdiyet


Başbakan da, dışişleri bakanı da Mehdiyetin gölgesi altında. Hükümet de Mehdiyet’in gölgesi altında. Bütün dünya Mehdiyetin zıl ve gölgesi altında. Herkes istese de istemese de Mehdiyete hizmet ediyor, görüyorsunuz. Obama da, Amerika da Mehdiyete hizmet ediyor, bütün Rusya da Mehdiyete hizmet ediyor. Bir kısmı farkında bir kısmı farkında değil ama hizmet devam ediyor. Dikkat ederseniz her yerde İslam’ın lehine gelişmeler var. Ama çok süratli ve sürekli artan şekilde, maşaAllah.

Zamanın kısalması bilimsel olarak ispat edilmiş. 1980 yılında başlıyor, Hz. Mehdi (as)’ın çıkışıyla. “Hz. Mehdi (as)’ın çıkışıyla zaman kısalır” diyor, Peyİttgamberimiz (s.a.v.). Bilimsel olarak da ispat edilmiş. Gerçekten olmuş bu. Evet, düşünen için çok net, çok açık, çok aşikar, Peygamber Efendimiz (sav)’in hadislerinin tam tahakkuk ettiğini gösteren bir mucize. Ve her mucizeyi bilimsel ispat ediyoruz. Tek tek ispat ediyoruz. Bu ispatın üstüne başka bir açıklama olur mu? Çok net. Hurafeye kapı kapalı. Gerçekle kapı sonuna kadar açık. Her anlattığımızı mutlaka ispat ediyoruz. Hiçbir anlattığımız yüzeysel kalmıyor, sathi kalmıyor, inşaAllah.

Başbakan’ın Mısır’la birlikte hareket edeceğini açıklaması üzerine:

Bunlar hep İttihad-ı İslam’ın, Müslümanların birlik olmasının ana zeminini çok sıhhatli halde oluşturuyor. Şu an ana bünye oluşacak. Ve Görüyorsunuz her gün de oluşuyor. Fakat buna rağmen beden canlanmayacak göreceksiniz. Kol yapışacak. Bacaklar yapışacak, baş yapışacak. Gözler yerine takılacak. Kulak takılacak. Ama bünye canlanmayacak. Bünye ne ile canlanacak biliyor musunuz? Hz. Mehdi (as)’ın soluğu ile. “Kum Biiznillah” dedi mi bütün Müslüman alemi ayağa kalkacak Allah’ın izniyle. Cenab-ı Allah’ın izniyle. Onun dışında Allah müsaade etmiyor. Görev sadece Hz. Mehdi (as)’dedir. Araplar kendi aralarında birleşecekler. Türklük alemi birleşecek. Müslümanların birleşmesi için aralarında konuşmalar olacak. Toplantılar yapacaklar. Ama bir türlü birleşemeyecekler. İttihadı İslam’ın oluşması için Hz. Mehdi (as)’nin nefesine ihtiyaç var. Allah öyle yaratmış kader öyle. Hep beraber bunu göreceğiz. Ama şu an beden toparlanıyor. Kopmuş kollar yerine dikiliyor. Bir ameliyat var şu an. Mesela Arapları bizden koparmışlardı. Kopmuş bir koldu. O yerine dikildi. Libya’yı koparmışlardı. O kol da yerine dikildi. Ağır yaralı hasta tedavi ediliyor. Ama komadan çıkması için Hz. Mehdi (as)’ın nefesi gerekiyor.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''13 Eylül 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder